Врз основа на мое претходно искуство јас мислам дека тој Дарко ке ти заврши работа.Кај мене беше слична ситуација и тоа пробето ми е фабрано.Дечкото со среди апсолутно ништо не се познава.Незнам колку е јак лимот на опелот таму ама како и да е не губиш ништо, можеш само да добиеш.Јас мислам дека ке го среди а се друго отанува да отидеш да видиш.
Се видов со момакот. Рече дека може, само треба да види колку и како простап ќе има за секој случај. Али вика може.
Ќе му ја однесам со изваден тапацир и ако ми потврди дека може да ја среди фабрика, ќе му ја оставам.
Ако не, лесно е за фарбање.
Обрати се тука Стратро https://www.facebook.com/IZVLEKUVANJEDLABKIBEZFARBANJEpdr/
Дечково секој ден исправа вакви набивања
Уште утре ќе прашам.
Фала.
Да си бил лабав и да не си си го мерел со него вечерва немаше да бараш мајстори и да си бил под стресови цела поручек. Само толеранција и нека си ебат матер улави има на секој чекор.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Така е.
Али ако ми веруваш, ако го пропуштев првиот пат без да му излезам, сега ќе фарбав цела лева страна..крило, ретровизор, врата, па и бандаж.
Он беше убеден дека ќе помине и ако не изреагирав сооолидно ќе се очешаше од мене.