Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2899121 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
На тој пат возат, или 60 или над 120, нема златна средина, 80-100 км\ч.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Проблемот е, ако после ти плаќа осигурање и за траен инвалидитет.

..or worse.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Не ме изнервира туку ме орасположи.
Веќе 2-недели на пластичарска и на јаја паша има полицајци.
Значи можело да се воведе ред, а притоа сообраќајот да се движи без престан.
Дај боже вака да продолжи уште 3-месеци.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
А бе они си заобиколуваат коли застанати во нивна лента и убедени се дека јас на тротоар ќе се качам.

Јас па упорен, како они во моја лента, јас пола макази во нивна лента. Фифти фифти, нервозата гратис.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Пошо генерално споро возам и пропуштам кога некој сака да се престрои пред мене, ама едно говедо кривопаланечко прееска ми се упика а му имав одминато повеќе од пола кола. Камиказа. Сеа на враќање по илинденска едно деде со југо ме отрови со тоа чадот.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Имбецил со црн Mercedes ML со 4 лажни издуви. Прелета на метар од влезот на Кјуби со 100ка, на ТРОТОАРОТ!!!!! Да искочев секунда порано ќе ми јадеа пченица во недела, немаше шанси да изреагира а камо ли да закочи. Толку беше брзо што немав време да извадам телефон да го сликам скокна од тротоар на улица и сврте десно накај црвен крст.

Ќе идев у МВР ќе ги фатев сите можни врски имаше да го тужам до камено доба...семката да му е*ам ретардирана! Многу ми е криво што не го сликав.

Значи мора стубчиња секаде да се стават....пред лифт да стаиме ако не, ТИ*АМ СТОКАТА ДЕБИЛНА!  >:( >:( >:(

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Имбецил со црн Mercedes ML со 4 лажни издуви. Прелета на метар од влезот на Кјуби со 100ка, на ТРОТОАРОТ!!!!! Да искочев секунда порано ќе ми јадеа пченица во недела, немаше шанси да изреагира а камо ли да закочи. Толку беше брзо што немав време да извадам телефон да го сликам скокна од тротоар на улица и сврте десно накај црвен крст.

Значи мора стубчиња секаде да се стават....пред лифт да стаиме ако не, ТИ*АМ СТОКАТА ДЕБИЛНА!  >:( >:( >:(
Амин

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
ПИЧКА ЛИ МУ МАТЕРИНА НЕГОВА!!!

Секаде ступчиња мора да се стават!!! Откога ставија проживеавме на Партизанска и Илинденска!!! Секаде ступчиња треба!!!

Пичка ли му материна негова!!! И на сите со тоа тротоарите и паркирањата насекаде да неможе да се пројде!!! Пичка ли им материна нивна!!!

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Зато возел брзо, дека на секое сликате xD
Па и низ сокачиња возење дур иде не е нешто подобро.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
^- На сево ова, ќе се најде некој гомнар ретардиран да искоментира дека ти си крив што се протнуваш со моторчето. :)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
New Delhi

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Појасот Газа

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Секојдневие. Види ме, јас сум попаметен од тебе те заебав што влегов пред тебе, инаку за малку ќе се удревме. Тешки комплекси се лечат во сообраќајот. Што ли ќе се случи ако забранат возила еден ден во Скопје? Пак убав град ќе стане.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
A sho se iznervira tolku... ?