Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900840 пати)

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
Мене ми е јасно дека е ненамерна штетата, и нема што да праам околу тоа, се нервирам дека ружно изглеа додека не стигнам до @dame...
@Simo - Carrier159 za tebe(i uste nekoj na forumov ) nema red ...

Море јас му ја мислев да ти улетам директ у гаража негде у мај, ама ај ќе видиме :)
kazuvaj na vreme veke imam nekolku najavi za maj a april e full :-X

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Даме, ако ти кажам на време, нема да биде улетување :D

Постои сеуште некоја варијанта за втора половина на мај, ама ќе видиме...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Читав на нет секој сериозен дитејлер има посебни крпи за Опел возила, наводно да не се шири корозија ;D

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
Читав на нет секој сериозен дитејлер има посебни крпи за Опел возила, наводно да не се шири корозија ;D
hahahahahah me iznasmea hahah

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Даме првин премачкува со Антикорозин, па после тек политури, восоци, керамики...
Секако дека сите мора да не се на водна база, оти иначе, џабе работа :-/
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Уште една бишка од Кавадарци во црн Мерцедес Е класа туку што пројде на дебело црвено.

Човекот тргнат на зелено му исвира ама џабе, бишка продолжи да биде бишка.

Бишка.

Секси, многу се нервираш бе, туку кажи ми ме интересира, а ти како голем хејтер мора да знаеш. Навистина ли овој градоначалников многу го средува кавадарци или се е маркетинг?
Се нервирам бе. Од такт ме вади. Зошто на црвено? Црни вести секој ден читаме и на црвено ќе поминуваме... Навреда е за личноста и човековото право. Дивјачки е и варварски.

Колку што направи сегашниот градоначалник до сега, никој во Македонија нема направено толку ни за 3 мандати. Темпото ветува. Човеков сече. Нема уште ништо грандиозно направено но влече нагли потези и средено е по кратка постапка. Се надевам ќе продолжи така. Како што велат, ќе нема што да работи во новиот мандат.

Му кажал на претпоставените да доаѓаат пол саат порано од подредените, да му ги изготват задачите и сите суктер на терен. Мој општинар воведе. За секој реон си има човек кој шета и си има телефон. Може ако го сретниш, да му кажеш шо ти пречи и ако има основ, должен е за 24 часа да го срњди со надлежниот орган. Општинарот си ума и возило и телефон. Може да пријавуваш недостатоци. За една недела постави ограда на градаката болница и влезна капија со светлосен панел. Резултатот е одличен. Многу си заличи. Еден милион столбчиња постави но сепак стоката останува на тротоарите.

И така натаму.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Овие ауди драјверс се стварно најнестрпливи. Погледнувам во ретровизор, нема никој, тргнувам да претицувам комбе, возам околу 110 у 4та, (комбето возеше околу 70) туку прелета едно ауди до мене, ме преплаши. Дешавката беше на експресниот пат накај велес.
Ако си погледнал и на внатрешниот ретровизор ќе си го видел макар и 200 да возел
Погледнав, но треба да се земе и фактот дека забрзувањето 70-110 трае најмалце 10-15 секунди. Сепак многу брзо возеше ликот.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Овие ауди драјверс се стварно најнестрпливи. Погледнувам во ретровизор, нема никој, тргнувам да претицувам комбе, возам околу 110 у 4та, (комбето возеше околу 70) туку прелета едно ауди до мене, ме преплаши. Дешавката беше на експресниот пат накај велес.
Ако си погледнал и на внатрешниот ретровизор ќе си го видел макар и 200 да возел
Не биди толку сигурен..

Добро е, правиме муабет за ауди од велес за штип а не за курвета на аутобахн или немаше како па ај да видиме колку е брза курветата е поентата.

Денес вака ме помина еден на влез во Скопје и тоа од десна лента, пошо веќе почињаше еден да ме претица од лево, со околу 120 возев, пред двоењето за обиколница и влез за Скопје од Велес. Со вакво црно https://www.mercedes-benz.ca/en/vehicles/class/g-class/suv Сигурно некој мрсен бензинец беше пошто звукот што го вадеше ме дигна од седиште и мене и колегава. Влезе во Скопје, како ја фатил кривината не ми е јасно, многу брзо возеше, 250 сигурно. Таблици не успеав да видам.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
vcera trgame nakaj sofija i kaj deni sped vozam so 130  i odednas slusam `booom`. ne zatrese kolata,samo zvuk.
sabajle koga se otspav sto da vidam. ova mi lici kako da frlile so kamen, ne kje da e od druga kola krenato so gumite

VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Слично нешто мене и @ARMEX ни се случи со спаркот. Возиме и наеднаш БАААМ!!!
Застануваме, го застанавме и камионот кого претекнувавме, ништо не можеме да најдеме. После неколку дена кај Жаре го однесов, го кренавме, сантим по сантим инспекција, ни гребнатинка ни ништо. До ден денес мистерија, што по ѓаволите беше тоа. Изгледа неуспешен обид на вонземјани да не киднаписаат.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Гума му пукна на камионот?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6811
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Се разминувам со градскиот автобус, јас на точак, и по 20 метра му експлодира гумата, јас си реков со бомби некој се расфрла. Багдад.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Денес ме изнервира еден излегува од двор, јас со точакот возам 35км/ч стискање двете кочници до крај, на 2 цм од врата му застанав дури тогаш ме виде.  Туку остај шо не ме виде мора нешо да преземам со кочнициве, знаев дека се слаби, ама не очекував дека ќе ме извадат од памет.

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Се разминувам со градскиот автобус, јас на точак, и по 20 метра му експлодира гумата, јас си реков со бомби некој се расфрла. Багдад.
Ми се има десено ова внатре у самиот автобус додека возеше задна да му рокне права бомба внатре мислиш пукнала.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
u lisice denes ostaam drugari na parking na strana parkiran, doaga eden so mini se parkira od druga strana... dodeka vadam sve to sto ima u bagaz... gleam kolite veke nemozat da pominat kako se parkiral toj so minito...
ama uopste ne mi tekna deka mozat lugeto so normalen izgled da bidat taka idiotii :D :D
dojde eden so golf i morav nabrzina da begam da ne probuva da se probiva izmegu i da me grebe ...
znaci moras kon sekogo da se pazis ko da e idiot deneska!!!
« Последно менување: 09 Април 2018, 22:56:37 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.