Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907757 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #16590 на: 08 Февруари 2018, 23:50:33 pm »
Кое свлечиште кој црни камења,како шо кажа дихтунгот продуван се е ради ромите шо неплаќаат струја и фрлаат ѓубре по патот.
Имаше порано свлечиште и е санирано,а и да има некое ново,незнам шо толку е проблем да однесат два багери и да го срамнат ридот.
Абе другар јасно е и зашто не ги чепкаат циганите, 1000гласа не се малку ама тоа е реалноста. И не сум продуван, од утре вртам нов лист.
П.С Јас да сум сега на местото одам во веста и плаќам дрон за една убава снимка па на оваа курвава што ја прави цела битола улава со одроните да и ја пуштам како контра реплика.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
                   RRETH JETËS NË MAQEDONI!!!

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #16591 на: 09 Февруари 2018, 00:41:09 am »
Како бе вечер да заборават светла, ај преку ден и мене ми се случува. Инаку и кај мене на спаркот има ваква дебилност позиција или во упатството го пишува светла за паркирање, светат само во место, кога тргнеш се гасат. wtf nigga?
Ваљда се мисли на позициони светла (не трошат мн струја) кога паркираш на непрегледно/темно место. И новиве имаат таква опција, ако си приметил пасат/ауди паркиран изгасени светла ама само левиот/десниот штоп/позиционо му работи.
za ova treba da dades lev ili desen zmigavec pred da izgasis i zaklucis kola. malku verojatno e deka slucajno kje se desi.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #16592 на: 09 Февруари 2018, 00:45:06 am »
Како бе вечер да заборават светла, ај преку ден и мене ми се случува. Инаку и кај мене на спаркот има ваква дебилност позиција или во упатството го пишува светла за паркирање, светат само во место, кога тргнеш се гасат. wtf nigga?
Ваљда се мисли на позициони светла (не трошат мн струја) кога паркираш на непрегледно/темно место. И новиве имаат таква опција, ако си приметил пасат/ауди паркиран изгасени светла ама само левиот/десниот штоп/позиционо му работи.
za ova treba da dades lev ili desen zmigavec pred da izgasis i zaklucis kola. malku verojatno e deka slucajno kje se desi.

Јас зборев цело време за скроз угаснати светла...(читај: немаа никакви предни светла бидејќи се најверојатно неисправни)  они пак позициони..паркинг..ова ..она..;D

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #16593 на: 09 Февруари 2018, 23:55:51 pm »
Секој ден сум со точак и секој ден има по барем 2-3 ситуации ради кои пиздам и пцујам и колнам, ама во два дена два пати на главен семафор во ЛЕНТА ЗА ПРАВО одеднаш да ти пресече морон вртејќи десно и тоа на твое зелено дур поминуваш пешачки - само посакувам сатар да имав на држачот за пумпа и да го млатам ладнокрвно дур не цркне. Посебно затоа што двајцата воопшто мува не ги лазеше дека за малку ќе умрев, ноншалантно си продолжија да возат.

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #16594 на: 10 Февруари 2018, 01:25:43 am »
Секој ден сум со точак и секој ден има по барем 2-3 ситуации ради кои пиздам и пцујам и колнам, ама во два дена два пати на главен семафор во ЛЕНТА ЗА ПРАВО одеднаш да ти пресече морон вртејќи десно и тоа на твое зелено дур поминуваш пешачки - само посакувам сатар да имав на држачот за пумпа и да го млатам ладнокрвно дур не цркне. Посебно затоа што двајцата воопшто мува не ги лазеше дека за малку ќе умрев, ноншалантно си продолжија да возат.
И со пумпата можеш да завршиш работа, ако му ја ставиш во правото место исто може да умре во крв и големи болки.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
                   RRETH JETËS NË MAQEDONI!!!

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 226
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #16595 на: 11 Февруари 2018, 07:28:37 am »
Маќедонија пат го фрлиле песокот за цела сезона од деве баир до некаде Ранковце .

Сега ми е страв да си ја погледнам колата и шофершајбната.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16596 на: 11 Февруари 2018, 08:04:11 am »
Ме израдува сега, мислев од таму да одам денес

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #16597 на: 11 Февруари 2018, 08:10:12 am »
Ме израдува сега, мислев од таму да одам денес

Вчера немаше снег.

Менујем Леон за Дачиа Фастер, овај Дастер.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16598 на: 11 Февруари 2018, 08:12:52 am »
Парче е напред браникот и хаубата од камчиња, шофершајбната како пескарена. Штеделе од фв на се што се можело.

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #16599 на: 11 Февруари 2018, 08:17:22 am »
Парче е напред браникот и хаубата од камчиња, шофершајбната како пескарена. Штеделе од фв на се што се можело.

Ама затоа маќедонија путеви не штеди. Треба до есен да се направи нова нарачка. Тетката од purchasing што да прави цела година...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #16600 на: 11 Февруари 2018, 09:46:02 am »
Оно на Стража требале да го сипат

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #16601 на: 11 Февруари 2018, 09:48:02 am »
Оно на Стража требале да го сипат

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Погрешни координати добиле.

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #16602 на: 11 Февруари 2018, 12:14:50 pm »
Кога не фрлаат зашто не фрлаат, кога фрлаат превентивно (повеќе?) и тоа не чини - зашто фрлале повеќе (повеќе по око измерено ) .

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5203
« Одговори #16603 на: 11 Февруари 2018, 12:55:50 pm »
Што фрлаат камења,ризла....Во 21 век ризла фрламе и после до август чекаме дождовите да ја исперат, јбг тоа ни е нивото

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #16604 на: 11 Февруари 2018, 15:28:14 pm »
Кога не фрлаат зашто не фрлаат, кога фрлаат превентивно (повеќе?) и тоа не чини - зашто фрлале повеќе (повеќе по око измерено ) .
Од СДС е hanacloud намерно вака прави да те нервира.

Иначе по правило кога ќе наврне снег вака се фрла сол да се стопи колку што може повеќе, и после се поминува со песок.