денеска ме изнервира клошар еден кој ќе направеше глупост,а може и да не собереше со девојка ми и веспата која ми беше паркирана.моронот на истата кривина кај пералните во ново лисиче(кај што еден претходно им еба мајка на паркираните коли),не знаеше да го исконтролира беемвето на искачање од кривина па му бегаше прво на десно,па после на лево накај тревникот и изгледа се испаничи,па тргна нога од гаста и кочеше.после 2 минути се врати од спротивен правец со жена и деца у кола
значи на истата онаа кривина кај што пред 3-4 недели оној со омегата им еба матер на 4 коли?
на истот место кај што еден со голф 4 му влезе у пералната преку зид и метална врата?
на истата ли кривина збориме кај што оној са А4 влезе под шлепер?
на истата ли кривина кај што нај малку 300 пати имаат влезено у комуналното преку ограда и директ у бараките?
некои луѓе нема да се опаметат... земале малку појака кола и мислат дека спортското возење си доаѓа со колата а не со способностите зад волан... со кој ебан памет на таа кривина со 2 огромни шахти-дупки длабоки, и нагиб кон надвор рокаш возило со задња влеча...
пошто тука ми е магацинот... бие намте појма колку до сега се имаат изрокано на таа кривина доаќајки од посленда 5-ка накај град да завртат во жардињерата нова-бетонска.. онака како што ги подигнаа травњаците во цело скопје... а пртеходно колку само завршија у сред трева онака без последици.. а сега се рокаат и тоа онака мушки... незнаат да возат... еднеш еден со мерцедес задно лево тркало остави утравњакот... тоа беше кога копаа за да ги постават зидовите од жардињерите... дупка онака поише од пола метро, типот влага у кривина, не додржува, влетува со предно тркало ја проаѓа дупката-каналот и полека исправува и со задно тркало влегува во дупката, а колата веќе се врти за на асвалт пак.. и одеднаш се слуша кршење и искри... мерцедесот продолжи уште 30 метри и застана... изелзе типот од мечката, ЌЕ ТУЖАМ, ЌЕ НАПЛАТАМ ЈАС ШТЕТА... се додека е дојде полиција и не му рече вака:
собирај си го башибозукот со себе, и барај си за шлепање шлеп служба да не те пернеме за возење по зелена површина...