Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чекаме на ред во Wash Fabric за перење на кола, ама гужва голема - дури на главна улица излезени... Јебига брзо оди, ама стално нови коли доаѓаат и се редат позади последниот, а тој е веќе на главната улица и тешко е да се приклучиш... Чекаме едно незнам десетина минути и у таа гужва доаѓа еден Гољф со Косовски таблици, петорица Албанци у кола (музика до даска) и застанува паралелно со колонова што чека, арно ама од тука пролазот е тесен пошто од тука излегуваат колите кои завршиле со перење. Наидува нормално кола од спротивната страна и овој не само што не мрда т.е. не се повлекува назад - туку излегуваат сите и ќе се тепаат што не го пушта човекот од колоната преку ред. За дивно чудо (искрено целиот запрепастен) шоферов иако не изгледаше онака физички спремен излезе од кола да им се се спротивстави, ама овие многу ... Коа што ќе видам, ионака на сите више све им е преку глава од секојдневни глупости - еден по еден, па и ја со кичмава излеговме од колите у знак на солидарност со човеков кој ни крив ни дужен уште и ќотек ќе добие у сопствена држава Очигледно и овие не очекуваа дека ќе наидат на некаков отпор, веројатно знаејќи дека македнчето ја чува кубурата за не дај боже, со пцуење ја свикаа опашката и со шлајф се вратија у рикверц и си заминаа. Ова е прв пат нешто после 20 години да ми се десило кај што возачите се солидаризираа едни со други и решија да направат ред кај што државата не успеала да најде решение едно од многуте проблеми што секојдневно не среќаваат на улица. Да ти е страв бе до Радишани да отидеш, а у Тетово се знае како е ... секоја недела идам - не дај Боже некого да чукнеш или повредиш или што ти ја знам, АМА знам дека има и многу од тие што намерно се џиткаат на хауба, за да после ти бараат оштета!
да не те с'скам ама јас да сум каков тебе идам дома ја зимам 9-ката и ги кинам ))
Сабајлево народов нешто многу нервозен, двајца у макази влегоа само за да не ме пуштат да се убацам на главна улица. Едниот беше со 147 - ца.
More, kako mi odrza lekcija na avtopat edna 156 JTD, sigurno bese cipuvana