Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3278849 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #4200 на: 09 Февруари 2013, 20:54:46 pm »
поштено

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #4201 на: 09 Февруари 2013, 22:35:14 pm »
Супер ствар, да нема после ваму бев паркиран, не не беше таму.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #4202 на: 10 Февруари 2013, 00:10:33 am »
ama ima i GSM/GPS/GPRS/3G jammeri taka da dzabe se kameri dzabe e monitoring koga odednas moze i da snema i slika i zvuk i GPS kooordinati. Nekolku stotici USD i uredceto brka TOP rabota vo radius od 100-tina metri do nekolku kilometri.. Taka da ke se slikaat :)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #4204 на: 10 Февруари 2013, 01:27:55 am »
cista rabota. im go stavas u bagaznik i posle NEMET GPS NEMET VIDEO NADZOR ! Pajakot mozes da go rabotis kako sakas pa i eden salam kotek da mu udris. I za onie reketarite sto setaat po parking i so toa PDA SIBAAT REGISTRACII I SLIKAAT samo startuj im go ova i posle gledaj seiri...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #4205 на: 10 Февруари 2013, 13:12:22 pm »
Ме изнервира едно старче вчера у Цити Мол, чекам еден косовар со А6ка да се отпаркира(15 минути ја вадеше колата, не знам каков проблем си имаше) и да си влезам на негово место, едно старче само што дое и ни 2 ни 3 си влезе на местото од А6ката. Отворив прозор, ама девојка ми ме премисли вика ај бе батали не вреди со ова старчиштава да се расправаш, башка и не е кулутрно. Ти ебам глупот народ да ти ебам. А ме виде дека го чекам тој со аудито да искочи.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #4206 на: 10 Февруари 2013, 13:17:56 pm »
http://goyabox.com/product/1234728/Worldwide-Full-Band-3G-GPS-GSM-Jammer

aбе ова фино, ама да не ти падне курот од зрачење после некоја година користење??

овие џемери обично „смрдат“ во прилично широк ем банд, така да не би си играл курташак со вакви заебанции

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #4207 на: 10 Февруари 2013, 14:02:28 pm »
Ме изнервира едно старче вчера у Цити Мол, чекам еден косовар со А6ка да се отпаркира(15 минути ја вадеше колата, не знам каков проблем си имаше) и да си влезам на негово место, едно старче само што дое и ни 2 ни 3 си влезе на местото од А6ката. Отворив прозор, ама девојка ми ме премисли вика ај бе батали не вреди со ова старчиштава да се расправаш, башка и не е кулутрно. Ти ебам глупот народ да ти ебам. А ме виде дека го чекам тој со аудито да искочи.

жената треба да ќути дур мажот вози,во ваков случај си требал да го научиш на ред старчето

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #4208 на: 10 Февруари 2013, 16:07:08 pm »
Ме изнервираа тие рекетарите проклети од кај мене да даде господ до вечер сите да умрат!

Се попречиле кај мене пред улица 2 коли со предниците и јас доаѓам и стојам да се тргне еден за да можам да си влезам во улица, ама неписменоќава си прави муабет ич не се замара, па се протнав некако низ тоа просторот што беше точно колку колава моја. Па уште раце креваат да се поздрават, ма да ве поздрави горнион..

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #4209 на: 10 Февруари 2013, 17:04:10 pm »

жената треба да ќути дур мажот вози,во ваков случај си требал да го научиш на ред старчето
Старчето беше со бабата и со две мали дечиња не постари од 6-7 години, најверојатно внуци. Немаше смисла да се расправам и да праам инциденти.

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #4210 на: 10 Февруари 2013, 18:05:30 pm »
мореее нека ми се погоди на мене ќе го дотерам на ред

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #4211 на: 10 Февруари 2013, 19:36:34 pm »
A од Бугари?

Oni se barem 30 godini intelektualno ponapred od ovie varvari. Ne se cvekje za mirisanje. A sve e do toa kolku se bori covek. So sit stomak e miren.

Јас би се убил кога би го изустил ова.

Bez oko da im trepne frlile 50 iljada evra za kameri, mora da im cveta biznisoot... amna vnimatelno   ::)

Пајак возилата ќе добијат камери

„Пајак-службата“ на скопското јавно претпријатие „Градски паркинг“, во иднина нема да биде обвинувана за погрешно подигање возила од граѓаните. Бидејки во рамките на модернизирањата што се планирани да се реализираат во мај, освен нови управни простории за вработените ќе се оформи и мониторинг-центар преку кој ќе може да се следи движењето на секое од пајак-возилата, бидејќи на нив ќе бидат поставени камери.

Од „Градски паркинг“ велат дека на ваков начин планираат да ги намалат инцидентните ситуации или обвинувања на граѓаните против пакај службата и да се добие реална слика за тоа што се случува на улиците. Проектот е веќе изработен, а за таа намена се издвоени 3 милиони денари, пишува Дневник.

Ааааа така, пичка ви материна корумпирана фашистичка. Ве стегнаа сега по судови па ќе се правдате сега мамичцата ваша расипана.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #4212 на: 11 Февруари 2013, 22:53:34 pm »
Па добро бе мичка му пајчина, до кога талентине со автобусите ќе се тркаат по улици? Прееска кај Пивара еден автобус за да пројде друг отиде од прва у трета лента..

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #4213 на: 11 Февруари 2013, 22:57:01 pm »
и мене ми одат на нерви,ги разбирам дека можеби им е ултра досадно да ја возат истата релација од 10км со ограничена брзина 8 саати дневно,али пи*ка му матер тргнува од станица,му натепа гас за да го фати семафорот мислиш на трка е

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #4214 на: 11 Февруари 2013, 23:17:46 pm »
Да знаете само колку е интересно кога си внатре во автобусот