Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2700910 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6185
  • 69
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3600 на: 15 Декември 2012, 15:25:57 pm »
А  бе ајде...Да нема семафор и бројчаник, да разбереш...Ама на бројчаник и црвен семафор и да дремеш и тоа со 10 коли + пред тебе... :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3601 на: 15 Декември 2012, 15:28:59 pm »
Сале, да можат дома колите ќе ги внесат, тука кај мене сме единствените што имаме толкав паркинг кој не се наплатува, никој ама никој не го користи, се им се на тротоар поред зграда качени. Болест е тоа, џабе да пробуваш да разбереш.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5079
« Одговори #3602 на: 15 Декември 2012, 15:38:45 pm »
Најевтино е на холидеј ин :). И јас сум чекал на нула места ама сум бил 2ра кола лудост е да бидеш 10ти и да чекаш нема поента

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3603 на: 15 Декември 2012, 15:44:49 pm »
Ја оддамна иам увидено дека на таа улица се прави гужва ради паркингот, за друг пат ако видите гужва престројте се у лева лента и само цепај.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3604 на: 15 Декември 2012, 15:51:27 pm »
Ама проблемот е што има неписмени и што не оставаат никакво место за пролаз, о десна лента влага лев и кај што сече улицата место даостави место за една кола да поминува тој се лепи на 20 сантима. Автоматски да искочиш и да го утепаш. Возачка зимање и амин возење.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6185
  • 69
« Одговори #3605 на: 15 Декември 2012, 16:02:16 pm »
Не зимање, него кинење на лице место... :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34143
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3606 на: 15 Декември 2012, 16:15:51 pm »
А јас што не можам дома да си дојдам после работа од седум иљади колки што сакаат да влезат во Сити мол? Мамицата...... ко демек кој знае што има во тој сити мол. Од Керфур искачаат со по 50 ролни тоалет хартија. Кретени.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #3607 на: 15 Декември 2012, 18:08:52 pm »
Тоа е господине, пред да го изградат ова Сити молот ниту еднаш не се случило да се чека истиот семафор два пати... Сега веќе редовно се чека двапати, а понекогаш и по три пати... Срање...

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1336
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #3608 на: 15 Декември 2012, 19:16:56 pm »
Епа, хтели смо запад..... А западњаци такви грдосии од молови градат надвор од населено место...... ние сме све факинг обратни... ќе се најде парче запуштено маалско место, и одма некој џин од објект, или оноа желбата да се набута Акваленд поред базен карпош, у ццка место... Онолкаво Кадино на пример, они ке го буцкаат тука, па после иди паркирај, што за базен што за Б.Трајковски, што за Аква парк....

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #3609 на: 15 Декември 2012, 19:40:57 pm »
.... и потоа високо-образованиот ни наш премиер ќе изјави: „Инвестиции шибаат низ Скопје, го изградивме Сити мол“....

Леле ми се иде да се убијам. Трговија била инвестиција  :'( :'(

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9093
« Одговори #3610 на: 15 Декември 2012, 20:08:58 pm »
.... и потоа високо-образованиот ни наш премиер ќе изјави: „Инвестиции шибаат низ Скопје, го изградивме Сити мол“....

Леле ми се иде да се убијам. Трговија била инвестиција  :'( :'(

е пријателе тоа е, за жал на многу им значи срекни се

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2836
  • Слобода или смрт
« Одговори #3611 на: 15 Декември 2012, 21:33:36 pm »
Кога инвестицијата е странска не е важно дали е трговија или производство. Важно е да се вработат луѓето и да зимаат плата. Бидејќи и од едното и од другото кајмакот иде надвор од државата.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43909
  • Il Moderatore
« Одговори #3612 на: 15 Декември 2012, 21:35:52 pm »
Falanga, ова не е ни трговија, ова е шопинг центар - продажба на мало. Трговија е добра работа, многу земји добро живеат од трговија а немаат посебно равиена индустрија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #3613 на: 15 Декември 2012, 21:38:45 pm »
Странцето отвара бизнис тука за да дави мали и мизерни плати. Инвестиција е за инвеститорот а не за Македонија.....
Симо, трговија е ако се извезува а се користи домашен производ. А ако се увезува за да не се извезува тогаш тоа стручно се нарекува КАТАСТРОФА!

Да не ја почнувам пак темата, пишував два пати за ова веќе, башка што е ОТ.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43909
  • Il Moderatore
« Одговори #3614 на: 15 Декември 2012, 23:11:02 pm »
 >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Таман мислев нема денес ништо да ме изнервира, ама у курац више со нашиов простаклук! Пред десет минути еден идиот поради курчење на улициве, излизга директно во колата на брат ми. Додека излезам на балкон, типот веќе избега! Штетата не е голема, само една хромирана лајсна е бутната од браник, ама чинот на хит енд ран е крајно ретардиран, да му е*ам све женско живо у фамилија! Едни деца го виделе, ама не можат да идентификуваат што кола е. Имам едно парче од колата, може да е опел може фолксваген според децата, ама не се сигурни,  па ако некој може спрема маскава да одреди, да видам низ маало кој вози ваква кола. Речиси сигурен сум дека е од маало некој. Ова е маската од браник доле лево од некоја кола со магленка. Ве молам идентификувајте од што кола е делов.:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.