подобро од порано како и да е
па шо знам. шо е полошо старо Југо на плин или Ќумбе со црнила фрла (во поглед на екологија)
Вака ке ви кажам, до сега еднаш слично вака филипв спомна, еве и вие сега спомнувате. Да јас возам 100 годишна кола која што 95% сум сигурен дека троши уље и дека исфрла низ ауспух отрови, ама пред да тропате се и сешто, првин размислете дали тој што таа кола ја вози, ја вози заради тоа што сака на вас побогатите, што имате пари да си купите поново, да ви чади и да ве труе ?? Мене тоа ми е целта ? Извинете ако ве трујам и ви чадам, АЛИ ЈА НЕМАМ ПАРИ ДА КУПАМ НОВО, МОИТЕ ПРИМАЊА И МОЈАТА СОСТОЈБА ВО МОМЕНТОВ НЕ МИ ДАВААТ И ЈУГО ДА КУПАМ И ЗАТОА УШТЕ КЕ СЕ ТРКАЛАМ СО КАНТА 40 ГОДИШНА.
Извинте и вака што напраив испад, ама морав, пошто важно е да се тропа нешто, а не да се согледа реалноста, ја возам канта за да трујам околина, господ да чува. И еве нека чади, неам пари за ремонт и што да праиме ? И ако ми речете да не возам кола, ондак подобро е да се обесам, да не живеам, пошо трујам околини. Толку од мене.