Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
"Боли ме курац кој иде од позади, не палам бришач"Зејтин на платно, Јануари 2019(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: loopz на 26 Јануари 2019, 03:40:58 am"Боли ме курац кој иде од позади, не палам бришач"Зејтин на платно, Јануари 2019(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ако средниот ретровизор го користиш за да видиш кој иде одзади си завршил работа. Така еден излезе да престигнување баш кога го минев и ми ја изгребат колата со изговор дека не ме видел на средниот ретровизор. Тој служи за ориентација и пратење на ситуација ама не е пресуден. Што доколку назад колата е товарена и со тоа е блокирано задното стакло, ако седат тројца возрасни. Исто е, пак нема да се гледа ништо колку и да е чисто стаклото. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Ај овој само задното, ама царевите и цариците со сите стакла покриени со снег и/или замагалени максимално само забришан круг од 15цм на шофершајбната?
Цитат: Molec на 26 Јануари 2019, 12:20:42 pmАј овој само задното, ама царевите и цариците со сите стакла покриени со снег и/или замагалени максимално само забришан круг од 15цм на шофершајбната?+ телефон у една рука, цигара у другата ))
Партизанска десната лента према Центар нон стоп блокирана, толку од редот.Службени комбиња и пикапи, шта речи, секој втор се понаша ко кретен..