Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Статистички гледано, јас мислам од кога се дозволи увозот на коли стари се зголеми и бројот на сообраќајни несреќи.
незнам зашто никој не го коментира патот прилеп-битола... таму јас редовно гледам излетувања... ама сериозно многу... па гоа беа снеговите па, да не праам муабет колку многу имаше.. веројатно се преценуваат себеси или можностите на колите... нема трето... а таму е и сериозно лошо ако слеташ од патот.. имаш пад од 2 метра надоле...
ja ne znam zaso nema avtopat od pred prilep do granica koga sve e ramno.
Цитат: lans на 06 Мај 2016, 23:44:10 pmja ne znam zaso nema avtopat od pred prilep do granica koga sve e ramno.премалку провизија ке се земе таму, башка ке си го уништат угледот и брзо ке го направат...
Цитат: onak на 07 Мај 2016, 02:14:24 amЦитат: lans на 06 Мај 2016, 23:44:10 pmja ne znam zaso nema avtopat od pred prilep do granica koga sve e ramno.премалку провизија ке се земе таму, башка ке си го уништат угледот и брзо ке го направат... mislam seriozno. 2or najgolem grad vo mkd ne e povrzan so avtopat.a izglea za novo selo stipsko moze da se krsat planini i sve toa...
Цитат: lans на 07 Мај 2016, 20:32:49 pmЦитат: onak на 07 Мај 2016, 02:14:24 amЦитат: lans на 06 Мај 2016, 23:44:10 pmja ne znam zaso nema avtopat od pred prilep do granica koga sve e ramno.премалку провизија ке се земе таму, башка ке си го уништат угледот и брзо ке го направат... mislam seriozno. 2or najgolem grad vo mkd ne e povrzan so avtopat.a izglea za novo selo stipsko moze da se krsat planini i sve toa...