Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910404 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Знам бе Дени...

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Ауди + со дипломатски таблици. Душбег со тапија. Има црно на бело дозвола за паркирање каде сака.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Одг:
« Одговори #12752 на: 25 Април 2016, 18:04:19 pm »
Ауди а8 3.0tdi си помина два семафори на црвено... И онака сигнализацијата е mere suggestion во Македонија.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2276

Класика е ова веќе...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
Тука кај шо е не смета на никој а и сигурно е за брзо пошо има пуштено трепкачи...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2276
Одг:
« Одговори #12755 на: 26 Април 2016, 01:06:58 am »
^Смета смета не се гледа баш од овај агол.А и не беше баш за кратко паркирано, сите свиреа и сочно го одпозравија шо слегваја од горе.И плус блокира пристап за велосипеди..

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Темава да се преименува ѕид на сообраќајниот срам.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Темава да се преименува ѕид на сообраќајниот срам.
додади само "од ауди возачи" за да биде комплетна...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
^Смета смета не се гледа баш од овај агол.А и не беше баш за кратко паркирано, сите свиреа и сочно го одпозравија шо слегваја од горе.И плус блокира пристап за велосипеди..
На денешното време кое на секои 3 минути врнеше незнам колку велосипеди се возеа...Дека е неправилно паркиран е,ако е за кратко(2-3 мин ок)ако не тогаш не е ок.Но дека е толку драматично не е,пошо 95% од тие шо слегваат на булеварот во тој дел баш тука возат по средината(никој не држи лева или десна лента) заради тоа што на пешачкиот знаат да изрипаат коњи и кобили или па од мостот се пикаат волови,така да освен на точаците не гледам дека толку многу смета,посебно не смета пошо кога ке ми текни како се паркираат на други места,страв да те фати.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Stratro

• Легенда
Не ќе да е лошо ЈСП шофериве да припазат кога и како излегуваат од станица на средна лента, односно да не го прават истото по секоја цена кога апла гледаат дека сум улетан и неможам да закочам и да сакам.

Сабајле еден ме стави во сендвич, милиметарски го поминав...

Џабе не им влегле со секира пред некое време.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Не ќе да е лошо ЈСП шофериве да припазат кога и како излегуваат од станица на средна лента, односно да не го прават истото по секоја цена кога апла гледаат дека сум улетан и неможам да закочам и да сакам.

Сабајле еден ме стави во сендвич, милиметарски го поминав...

Џабе не им влегле со секира пред некое време.

Ако се залепени два ЈСП еден до друг на станица, на излегување предницата скоро до трета лента му оди. И не гледаат дали доаѓа некој од позади..

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Мора да ги пуштиш па не се замараат.

Отсутен Stratro

• Легенда
...или..

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Моето искуство до сега е дека припазуваат кога излегуваат, ми се случило и мене да ми влезе во лента ама генерално повеќето зборам, пазат. Ме причекувале ако сум блиску.

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 231
сељачиште со алфа ромео ГТ,на семафорите кај бисер,стои на апла зелено и во место...го чекам 20-30 секунди,свирам,трга пополека,на наредните намерно пак застанува на уклучено зелено,пак го чекам.

Без свирење,го преминувам од средна лента пошто и на двата семафори беше у најлевата,ме гледа дека го поминувам и стиска гас...ме фати инат па го претицав и застанав пред него.

Какво сељачиште,а гужва ненормална беше а тој мери муда...