eeee od mlada mama jas beter reakcija dobiv..
deteto i pretrcuva 3 pati pred kola kaj mene a mamickata butka kolicka so bebe.tripati prikociv aj vikam da ne sviram radi bebeto i koga dojdov paralelno so mamata otvaram dzam i vikam gospogjo detevo 3 pati mi pretrcuva pred kola zemete go za raka da nese desi nesto..
tipkata se svrte i mi rece SO KUR TE BOLI TEBE CIVO E DETETO I KADE TRCA..
abe prv pat u zivot dobiv zelba da udram zensko izbroiv do 10 ja ispopcuv i si produziv..
па види вака... стварно шо те боли што прави детето? мислам, стварно... глеј си своја работа.. не за друго, туку ке ти се заврти некад некоја и ке си направиш кавга и/или беља голема.. нели гледаш дека сите ебани копитари од провинција се преселија во скопје... стана едно огромно сељачко место.. не се живее више вака... не само што не се трудат да станат цивилизирани, туку едноставно сељачизмот што си го симнале од планините идејки навака накај скопје, го шират околу себе... зрно понашање нема... затоа и ти е советот нај искрен, гледај си своја работа, не се мешај во туѓи работи.. знам дека нај добронамерен ти е гестот и посочувањето кон таа не доебана мамица, ама џабе ти е.. само нервози си набиваш... одјеби тоа сељачкото и врви си по патот... и јас имам добиено неколку пати такви одговори, се додека не дигнав рака да и опалам една, само еден господ ми даде сила да не ја одаламам и оставам тука среде паркингот на та уруспијата, што не гледа кај го м’кне детето по сред улица на паркинг во аеродорм додека уста не затвараше пљампајки на мобилен...