Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3547019 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22358
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #11805 на: 23 Септември 2015, 23:45:57 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Лабаво  ;D :D

E sega , zamisli vcera deka ova e ulicata kaj MNT.
Pravo se odi pozadi Mavrovka, levo nakaj Goce Delcev, levo nakaj MTV.
Redicata za levo bese prepolna, no jas bev vo desna lenta i trebase da si svrtam na pomosno desno zeleno prema MTV, koga ete ti vo moja lenta Mercedes (ist ko na slikava) so daden levi zmigavec mi ja blokira cela desna lenta.
Ne mu se cekalo na tipot da zastane na krajot na opaskata levo, pa saka od moja desna lenta da se upika.

Se pusti soobrakajot za mojata lenta, ovoj pred mene nikoj ne go propusta, ne mozam da mrdnam, a i site pozadi mene koi bea za desno.
Sviram , ednas, dva pati, tripati...nema reakcija.
Otvaram prozor, mu signaliziram da odi skroz napred  pred cela redica..nema reakcija.

Vidov deka se 4 ca vo kola ali mi se spoija zicki, izlagam od kola i mu otidov na prozor i so prst mu kazuvam i mu se deram ODI NAPRED CELA LENTA BLOKIRAS!
Tipcevo napravi thumbs up, se izvini i ubaci vo prva.

Vikam OK, se vrakam nakaj kola koga gleam mi otvara vrata eden od tie pozadi sto sedea i nesto kao zbori..
Pocekav da vidam dali ke izleze, ali si zatvori vrata i se trgnaa.Go isvirkaa site normalno.

Doma zena mi ke me ubiese.
 ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7634
« Одговори #11806 на: 24 Септември 2015, 01:27:18 am »
E sega , zamisli vcera deka ova e ulicata kaj MNT.
Pravo se odi pozadi Mavrovka, levo nakaj Goce Delcev, levo nakaj MTV.

2 минути си замислувам, се поставувам на улиците за да добијам замисла, и лево накај Гоце лево накај МТВ, си се вртам во круг ;D :D

А такви копилиња па што се по 4ца у кола и мислат мафијаши се, да земеш да ги истресеш од гаќи мерачки... клучот за менување тркала при рака нека е ;D :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #11807 на: 24 Септември 2015, 06:09:33 am »
vcera na celo brzanje obicno cekam kako popce so motorceto ali 20 minuti okapav na mavrovka vo 15:10 do 15:30...More pikaj se megju koli levo desno dodeka stignav do postana se mrdnav..Znam deka me sinaa od pcuenje sto im se pikav megju koli so motorceto ali morase epten hitna bese rabotava...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45142
  • Il Moderatore
« Одговори #11808 на: 24 Септември 2015, 08:01:34 am »
Pocekav da vidam dali ke izleze, ali si zatvori vrata i se trgnaa.Go isvirkaa site normalno.

Doma zena mi ke me ubiese.
 ;D
Проблемот е што вадат пушки и пиштоли... За ќутек не е страшно или ќе истепаш или ќе истрпиш.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #11809 на: 24 Септември 2015, 09:08:01 am »
Drugar moj propisno go izede taka pa bese na shienje..
Ali tipot so koj se stepal go izvadil klucot od kola i go napikal megu prsti kao na Robokap toa shiloto. ;D

Jbg, mu vikam, pametno te suredil.

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 231
« Одговори #11810 на: 02 Октомври 2015, 02:24:04 am »
Внимавајте на кого излагате при карање у сообраќај....јас налетав на некој на кој што никад не би ми текнало дека ќе налетам...на ПЕДЕР.Ама класичен педер,во секоја смисла.Возеа 3ца со точаци у лента,еден до друг,им свирнав и се прекурчи едниот,на 500 метри ме чекаше другар...застанувам и не ни го погледнав педерот,поминува пак ми пререкува,му викам кажи бе што сакаш ? и она класичното,што е бе ? добро му викам сега ќе видиш што е бе,излегов,тргна да станува од точак,и уличното е дека боље ти да удриш прв него он тебе...му пљаснав една го превртев со се точак..само што го плеснав,вика сеа ќе видиш и фаќа во ташничката,мислев ќе вади нешто...тој на полиција врти и му вика на другиот запиши регистрација...мислев намерно праи за да си отидам,се вратив у кола продужив даље,за 30 мин ми звонат од дома,дошле џандари...пријавил,казна,+ ќе сакал да ме тужи пошто сум му помодрел окото...

многу глуп закон,можеш да се курчиш колку сакаш,ако те истепаат,пријави и тужи,ќе се напуниш пари.Боље да беше некој со влакна у нос да се исплескавме убаво,ама тоа е...со ПЕДЕРИ да си немате работа.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #11811 на: 02 Октомври 2015, 06:45:50 am »
Педерчиња што не им држи гзот има колку сакаш, намерно предизвикува да го плеснеш шамар или бокс и после пичкарската по судови. Ама ако барем си го направил меракот

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1572
« Одговори #11812 на: 02 Октомври 2015, 08:15:30 am »
Мерак од 200-300евра

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #11813 на: 02 Октомври 2015, 08:38:01 am »
сигурен си за сумава? ај придодади уште по една нула...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9577
« Одговори #11814 на: 02 Октомври 2015, 08:39:51 am »
е тоа е, он на точак да те зашлапа нема регистрација да му запишеш. Значи тепање само кога си инкогнито :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55325
  • Махер
Одг:
« Одговори #11815 на: 02 Октомври 2015, 08:54:17 am »
Нормално. Он си бил инкогнито а ти со таблица.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3159
« Одговори #11816 на: 02 Октомври 2015, 08:59:53 am »
Педерска работа.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #11817 на: 02 Октомври 2015, 09:02:13 am »
Физички напад е мислам 600 евра,  барем толку беше пред 3-4 години и јас ја имав таа казна ама среќа ја скинав па останав само на приватната тужба и сума од 70000 за два бокса и неколку шута во пределот на стомакот :D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #11818 на: 02 Октомври 2015, 09:58:49 am »
Камо некој таков да се најде мене да ми учука 2-3 бокса..
Има цел кредит да ми го исплати, а бокс ко бокс..муж си....ќе го издржиш..пола не ни знаат да маваат ко што треба. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #11819 на: 02 Октомври 2015, 13:19:03 pm »
Сабајле комедии, застануваат колите во двете насоки на пешачки пред школо, тргаат дечињава да поминат и од позади една гуска со точак улетана у сред нив, ги виде и кај крива уште им се дере гледајте бе !!

Па маму му ебем да не бев на балкон кој не и се пуштеше еве на ..