Внимавајте на кого излагате при карање у сообраќај....јас налетав на некој на кој што никад не би ми текнало дека ќе налетам...на ПЕДЕР.Ама класичен педер,во секоја смисла.Возеа 3ца со точаци у лента,еден до друг,им свирнав и се прекурчи едниот,на 500 метри ме чекаше другар...застанувам и не ни го погледнав педерот,поминува пак ми пререкува,му викам кажи бе што сакаш ? и она класичното,што е бе ? добро му викам сега ќе видиш што е бе,излегов,тргна да станува од точак,и уличното е дека боље ти да удриш прв него он тебе...му пљаснав една го превртев со се точак..само што го плеснав,вика сеа ќе видиш и фаќа во ташничката,мислев ќе вади нешто...тој на полиција врти и му вика на другиот запиши регистрација...мислев намерно праи за да си отидам,се вратив у кола продужив даље,за 30 мин ми звонат од дома,дошле џандари...пријавил,казна,+ ќе сакал да ме тужи пошто сум му помодрел окото...
многу глуп закон,можеш да се курчиш колку сакаш,ако те истепаат,пријави и тужи,ќе се напуниш пари.Боље да беше некој со влакна у нос да се исплескавме убаво,ама тоа е...со ПЕДЕРИ да си немате работа.