Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2720890 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #10395 на: 22 Октомври 2014, 22:34:48 pm »
да да... кажи им... кажи им до што е и правата прична со објаснување како се влага у трафика... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #10396 на: 22 Октомври 2014, 22:37:00 pm »
Прво ти кажи ја причината за рушење ограда на булевар. ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #10397 на: 22 Октомври 2014, 22:49:35 pm »
мојата причина ја кажав... абе будала работа... со фијат 132-ка ке влагаме со 160 и нешто во таа кривина...  и да ШАХТАТА БЕШЕ КРИВА!! тоа што возевме претерано брзо НИКАКО не беше главната причина... тоа е споредно... :)

абе тоа беше времето кога сеуште немав возачка... ама во тоа време и други закони и правила владееја. ако те фатеше полицаец без возачка, ке те приберат во станица, стариот ке ти го викнат по телефон (фиксен), ке дојде он таму, ке глуми лудило дека си му ја украл колата од дома и толку... после дома, нели, следовањето си го добив за скшениот фар, браник и сјебана хауба, ама за 2 недели, пак ја имав колата во раце за да се глупирам...

ти во твоја одбрана што ке кажеш? или исто како хгт кога успеа да сруши 4 железни стуба, да се лупне во дрво и да слета пак на булеварот возејки само 70 возило кое едвај тежи 800 кила? сите кога правите сообраќјки сте невини... јасно како ден... сите... изгледа само јас сум самокритичен на форумов и признавам кога сум направил срање некое тешко... среќа тогаш со оградата, што не лупнавме во бандерата во која лупнал типов пред ден-два... инаку и нас ке не читаа тогаш (во весници само)... среќа повторувам... кочен траг од сите 4 тркала, од средина на кривина до самата автобуска одспроитва, вклучително и низ тревата... денес, ако недај боже се повтори тој момент, не стигаш до автобуската, пошто тука сега има жардињери... има да се плеснеш како палачинка...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #10398 на: 22 Октомври 2014, 23:33:21 pm »
Во моја одбрана, трафиката не беше примарна мета ;D.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #10399 на: 22 Октомври 2014, 23:43:58 pm »
сендвичарата до нејзе? убави затворени пици прават таму, не си требал.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
« Одговори #10400 на: 23 Октомври 2014, 07:42:37 am »
Три автобуси на три ленти, пред семафор.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #10401 на: 23 Октомври 2014, 12:53:46 pm »
Сум го видел пред мене истото, три од јсп и еден приватен.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #10402 на: 23 Октомври 2014, 15:36:37 pm »
У Кавадарци има едно место и еден плац за коли а газует еден ром. Тука секојдневно колите ги возикаат фамилијарните деца кои патем прво слегуваат од седиште да набијат гас и од кога колата ке залета се враќаат на седиште да кормиларат...

Има и подораснати кои немаат 18г и немаат возачка дозвола. Е овие чкрипат, дрифтаат и се остало а ниедна кола нема осигурање, а ако те удри ќе го тужиш и ќе ти даде од супата од сунетот да касниш, то ест ку* ќе му земиш...

Ова се случува години наназад но денес троа поише прели чашата.
Цајкани денес баш таму го имаа застанато најјакиот дрифтер, шалтер, чкрипер и му ги земале документите и му ја земале колата арно ама од плацот иде босот во нинџа танка брада и ланец и нешто му се дере на цајканите демек дрифтеров одел татко му во болница да го носи...

И ГО ПУШТИЈА...

И муабет разврзаа со босот... Ќе загине некој а некој си праи кур-ташак. Па уште и конкурс за уште шупаци рспишаа  >:(

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3892
« Одговори #10403 на: 23 Октомври 2014, 23:07:50 pm »
Еве воа неписмениов ме изнервира ептен  >:(. Ми се паркирал пред гаража неможам колата да ја ставам сега. Или ептен е без осет или од инат. Неписмен народ, колку пати од дома го имам викано за да ја поместува колата. Му оставив лист на бришачот, вајда ќе се освести Гаражата ми е првата од двете десно и неможам никако да фанам агол за да влезам со колава..
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #10404 на: 23 Октомври 2014, 23:58:37 pm »
So 4-5 manevri se vleguva ama kpj mu k.. biznis da manevriras.

P.s so se nervirate so avtobusite j tie nekade treba da vozat odnosno se prestrojuvaat vo pravecot na dvizenje ili zaradi vas treba da ia smenat I linijata cisto radi toa da ne ve nerviraat.
A ako gi fakaat site 3 lenti a odat vo ist pravec togas ke go viknite Dzontra Mile I toj ke gi resi so negoviot metod.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
« Одговори #10405 на: 23 Октомври 2014, 23:59:37 pm »
Трите ленти се за право.  Миле му е мајката :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
« Одговори #10406 на: 24 Октомври 2014, 01:17:25 am »
Ме изнервира еден гољф 3.Да му се плукнам во инжинерот шо го правел.Да се немало од напред кај да закачиш сајла за влечење

Отсутен Vixa

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 82
« Одговори #10407 на: 24 Октомври 2014, 01:25:35 am »
Што ме нервира,  пред мене да се влече со 2 на саат а телефон во уво.  

И ова е крајот, втор пат ми се случува на кружен тек жена да иде во мене во обратна насока, мореее се обратно. Еднаш кај СП во Ѓорче типката сечеше од кај менувачницата дирекно лево без да го сврти кругот :). Втор пат завчера на новиот кружен што се прави во влае жена иде во мене директно од кај ЈСП гаражите накај лукоил абе дирекно сече сум закочил у место и ја гледам теткава и се чудам, а позади мене што беше колата дечките и аплаудираа баш ми е криво што немам камера закачено ко русине во вакви моменти  :)  :)  :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #10408 на: 24 Октомври 2014, 09:53:07 am »
Ме изнервира еден гољф 3.Да му се плукнам во инжинерот шо го правел.Да се немало од напред кај да закачиш сајла за влечење

Сајлата се закачува напред за подвозјето под браникот, али не знам точно каде. Мора да има предвидено за влечење.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
« Одговори #10409 на: 24 Октомври 2014, 22:53:11 pm »

Сајлата се закачува напред за подвозјето под браникот, али не знам точно каде. Мора да има предвидено за влечење.
Денес го најдов.До халогнките има “мачкини очи“ се вадат тие и позади нив излезе то стопанкиното :)

« Последно менување: 24 Октомври 2014, 23:06:59 pm Mercury »