Автор Тема: Најбрза тјунирана кола во Скопје  (Прочитано 304783 пати)

Отсутен mrmut

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 731
    • http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=601060
Одг: Најбрза тјунирана кола во Скопје
« Одговори #390 на: 03 Септември 2011, 20:23:52 pm »
Јас не признавам драг..ако си возач имаш јајца,имаш добра јака кола,водно му е мајката..таму се гледа вистински возач..

си мериел време од стрт до цел саабајле во 4-5саат

Извини не те разбирам..?

Застануваш на старт кај панорама зима мобилниот и штопаш време до цел ама по можност во 4-5 саат сабајле за да нема никој за да сечеш кривини и да ја пушташ којата по слободен излез за да не ја кочиш на гуми.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #391 на: 03 Септември 2011, 20:24:04 pm »
Некој викаат дека јајца и памет не идат заедно. ;D ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #392 на: 03 Септември 2011, 20:36:24 pm »
Sve opasni shoferista ovde...;D
Da ne se trkate vaka na Vodno?

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #393 на: 03 Септември 2011, 20:45:34 pm »
Не мрмут тоа не сум го направил само заради една причина..без разлика колку е саат никад не знаеш што има позади кривината,така да без сечење и такви ствари..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #394 на: 03 Септември 2011, 20:45:52 pm »
Некој викаат дека јајца и памет не идат заедно. ;D ;D ;D

+1
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен mrmut

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 731
    • http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=601060
« Одговори #395 на: 03 Септември 2011, 20:48:25 pm »
Sve opasni shoferista ovde...;D
Da ne se trkate vaka na Vodno?

А друзе патот на водно го знам и дење и ноќе не само од кај панорама туку и од кај пантелемон , а нај добро од се и козјите ги знам до последен камен зошто кога возев Downhill имам возено на стемнување за да не се сретнувам со пешаци , а со кола околу 4-5саат за да нема од Е_ А Ч_ _Е ама прв круг идам полека во извидниза да не се наоѓа некој залутан и посме колку се може ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #396 на: 03 Септември 2011, 21:27:52 pm »
јас шибав со позиција, и гледав да не се појават средни или дугачки,па  и јас тогаш ги уклучував, мереше еднаш кумчето али... вриштеше у кола и му падна мобилниот, така да не знам време, само знам дека на симнување повраќаше пред државна кога застанав со југцето, одамна беше тоа  :D ;)

Отсутен Jimi-VTS

• Почетник
  • *
  • Пораки: 12
« Одговори #397 на: 06 Септември 2011, 04:09:34 am »
На кружна трка неможеш да умреш,на водно можеш..ако има некоја патека (пат) во скопје и околу него за мерење на јајца онда тоа е водно..

Јас просто не знам како би загинал на круг ??? ќе излеташ на македонска на вртењето кај бензинаската или кај суд да има место кај да се тумбаш нема дол(ендек)
За на брдо излетуваш на првата десна и право во каналот и завршува приказната евентуално на ја фатиш лажи вера сечеш банкина се паркираш на дрво итн

A zasto zborite kako samo vo Sk da ima kryzna trka. A kicevo? I tamo na pravecot vozis 230 pa nemozes da se dokocis i opppp vo kukite direktno :-) A ako gledate za umiracka ne ti treba kola idid na pesacki i ke te stegne kola :-)

Отсутен Jimi-VTS

• Почетник
  • *
« Одговори #398 на: 06 Септември 2011, 04:12:07 am »
Ова за дали се работи за најбрза на 402м, 1000м или слично е сосема точно. Али дали е 4x4 или друг погон, сосема е сеедно. Ние збориме за најбрза кола во Скопје, па сеедно е дали е турбо, атмосферец, само за драг правена, 4x4, нитро или слично.

И самиот кажа, на прав драг ги класифицираат според време, а не според погон или вид на мотор ;)

Друг е муабетот зашто е најбрза. А тоа што има таков погон е нејзин плус, или минус на другите што го немаат.

Иначе добредојде Џими, фино е да те има тука :)

Epa togas treba da specificirame na kolku najbrza kola na 402?
I fala na docekot, dobre najdov :-)

Отсутен Jimi-VTS

• Почетник
  • *
« Одговори #399 на: 06 Септември 2011, 04:13:49 am »
Videte momci, tuka malku se izmesale babi i zabi. Zavisi za kakva trka stanuva zbor, 402, 200km/h ili 1000m. Baska nemoze da se sporeduva trka 4x4 so druga koga stanuva zbor za drag. A i samite znaete deka na pravi dragovi kolite se kalsificiraat spored vremeto koe ke go izvozat na probnioto vozenje. Taka da malku diskutabilno e prasanjeto koja kola e najbrza? Pak ke kazam moze jas ke bidam pobrz na 400m ali do 1000m ili do 200km/h moze ke me pominat kako voz bandera :-)

А ти кога ќе ни го претставиш твоето летечко малишанче во гаража ? Поздрав :)
Saxito ke go predstavam vo brzo vreme, a prva na meta mi e edna Integra pa posle sleden e Zuti. Samo sto Zuti ja prodade kolata pred da se istrkame, ili prodade edno 2-3 koli dodeka jas go izvadam saxoto :-)

Отсутен Mato_Zlato

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 316
« Одговори #400 на: 06 Септември 2011, 10:17:14 am »
Videte momci, tuka malku se izmesale babi i zabi. Zavisi za kakva trka stanuva zbor, 402, 200km/h ili 1000m. Baska nemoze da se sporeduva trka 4x4 so druga koga stanuva zbor za drag. A i samite znaete deka na pravi dragovi kolite se kalsificiraat spored vremeto koe ke go izvozat na probnioto vozenje. Taka da malku diskutabilno e prasanjeto koja kola e najbrza? Pak ke kazam moze jas ke bidam pobrz na 400m ali do 1000m ili do 200km/h moze ke me pominat kako voz bandera :-)

А ти кога ќе ни го претставиш твоето летечко малишанче во гаража ? Поздрав :)
Saxito ke go predstavam vo brzo vreme, a prva na meta mi e edna Integra pa posle sleden e Zuti. Samo sto Zuti ja prodade kolata pred da se istrkame, ili prodade edno 2-3 koli dodeka jas go izvadam saxoto :-)

изгледа до тебе е :P ајде ти извади го сакасото па јави се ;D
EAST SIDE DRIVERS

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #401 на: 06 Септември 2011, 23:22:31 pm »
На кружна трка неможеш да умреш,на водно можеш..ако има некоја патека (пат) во скопје и околу него за мерење на јајца онда тоа е водно..

Јас просто не знам како би загинал на круг ??? ќе излеташ на македонска на вртењето кај бензинаската или кај суд да има место кај да се тумбаш нема дол(ендек)
За на брдо излетуваш на првата десна и право во каналот и завршува приказната евентуално на ја фатиш лажи вера сечеш банкина се паркираш на дрво итн

A zasto zborite kako samo vo Sk da ima kryzna trka. A kicevo? I tamo na pravecot vozis 230 pa nemozes da se dokocis i opppp vo kukite direktno :-) A ako gledate za umiracka ne ti treba kola idid na pesacki i ke te stegne kola :-)
Џими на правото кичево неможеш 230 да стигнеш во никој случај,а и да стигнеш,неможеш да закочиш и тогаш портата е твоја :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #402 на: 07 Септември 2011, 12:13:06 pm »

Џими на правото кичево неможеш 230 да стигнеш во никој случај,а и да стигнеш,неможеш да закочиш и тогаш портата е твоја :D

Џими, малиов не те знае, па те провоцира да бидеш СУПЕРМЕН :))))))

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #403 на: 07 Септември 2011, 22:34:26 pm »
Абе рики кога ке крене 230 кога ке кочи на стазата  на  правото кичево кога 300 метри нема тука :-\
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Jimi-VTS

• Почетник
  • *
« Одговори #404 на: 08 Септември 2011, 05:10:45 am »
Абе рики кога ке крене 230 кога ке кочи на стазата  на  правото кичево кога 300 метри нема тука :-\
Na pravecot na udolnicata se kreva nekoja brzina od tolku odprilika, da ne recam deka skoro site koli isklucuvaat vo 5 brzina ali ne na pravceto na startot tuku na udolnicata od drugata strana pred dvete levi krivini. I tamo ST sigurno ide tolku, a za Yugo neznam :-). Inace cisto ingormativno Jugoto na Krste na pravecot pred vidikovec ide okolu 200km/h