Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ke moram i jas da se slozam so jan turbo. Jas neam ni cueno za trka koe ja napravilo evoto
momentalno,znaci realno kazana trki sto sme gledale bile alfata,fordot rs i corsata portokalova se momentalno brzi koli u gradov evoto nema trka napraveno ne mozam nisto da kazam za nego a autoto e top
@janturbo @2fast4u LOL.
A be jas se prefrliv na evo X i ne mi tekna koj e Micka Sorry jas se izvinuvam i mislam deka Evo VIII na Micka zasluzuva povisoko mesto vo makedonskiot TOP 10 na najbrzi avtomobili.Ovoj avtomobil jas licno go vozev i nemam zborovi...Izvinete za nedorazbiranjeto!!!
Цитат: 2fast4you на 17 Февруари 2011, 21:39:03 pmKe moram i jas da se slozam so jan turbo. Jas neam ni cueno za trka koe ja napravilo evoto Цитат: JAN TURBO на 17 Февруари 2011, 21:30:35 pmmomentalno,znaci realno kazana trki sto sme gledale bile alfata,fordot rs i corsata portokalova se momentalno brzi koli u gradov evoto nema trka napraveno ne mozam nisto da kazam za nego a autoto e topcek a vie ne znaete za koe evo se zbori ILI >?posto ko sto znam se imate i trkano so nego i go imate i vozeno i ste se vozele ako zborime za istoto
Има рс-от правено трки. И со Алфата на Кизо (таа ја зборат) и со уште некоја кола
Цитат: Banzai на 17 Февруари 2011, 22:11:02 pmИма рс-от правено трки. И со Алфата на Кизо (таа ја зборат) и со уште некоја кола Mustangot na Alen?
a za ovaa slika so moeto swiftce komentirajte vie:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)"sram da mu e kaj najde da se parkira mi ja rasipa slikata so moeto kolice"
pa go pominav be i plus mu dadov prednost eeee dodeka se simnam jas od trotoar on otide ama na 280 negde go stignav...hahahaha
za ovaa kola bese muabetot ? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Yugo Koral 55... фрлено од авион, од мнооогу голема висина