Автор Тема: Најбрза тјунирана кола во Скопје  (Прочитано 284118 пати)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
Одг: Најбрза тјунирана кола во Скопје
« Одговори #120 на: 03 Февруари 2011, 20:58:27 pm »
Намерно или не, заборави дел од колите на Влатко (Чонгур), тоа е прво што ми текна што фали на листава :)
Ne bese namerno ama zboram za legalni koli koi se vozat po ulica a ne za nelegalni koli koi nekoj gi cuva vo garaza samo za na trka. Ne sakam da navredam nikogo Congur e mozda najgolem arenalidzija vo skopje a mozda i posiroko i so negoviot vozen park moze da posrami sekoj. Sekoja cest i dobar sofer e me ima vozeno ednaska so Subaruto WRXSTI negovoto ... nemam zborovi.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #121 на: 03 Февруари 2011, 21:01:45 pm »
брат ако ставам слики ке ги разликуваат :) вака можеш да кажеш не сум бил ЈАС :D
Дај мал придонес за општеството и сподели слики со нас. :D Да поплакнеме малку очи. ;)
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zki

• Почетник
  • *
  • Пораки: 28
« Одговори #122 на: 03 Февруари 2011, 21:11:28 pm »
Ќе се уфрлам во муабетов и ќе кажам дека сите овие коли на кои се фрлени многу пари и се тјунирани, можат да носат вода а можда и гориво  :D на поршето карера ГТ3 (кафеаво-перла, можда некои од вас го знаат кое е што е)  тјунирано од RUF. Можда ќе ми текне на уште нешто. Али секоја почит и за овие што ги споменувате, нема збор. ;)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #123 на: 03 Февруари 2011, 21:18:26 pm »
Ќе се уфрлам во муабетов и ќе кажам дека сите овие коли на кои се фрлени многу пари и се тјунирани, можат да носат вода а можда и гориво  :D на поршето карера ГТ3 (кафеаво-перла, можда некои од вас го знаат кое е што е)  тјунирано од RUF. Можда ќе ми текне на уште нешто. Али секоја почит и за овие што ги споменувате, нема збор. ;)
Druze pravime muabet za TUNING ne za fabricko spremno vozilo. Inaku sopstvenik e Misko Brilijant i kolata e strasna megutoa ako dojde da se bira od najdobrata od tie luxuzni koli jas mojot glas go davam za Ferrari 458 zoltoto

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #124 на: 03 Февруари 2011, 21:21:36 pm »
5 модела од 5000 :)

Najbrzata Honda na listata e No 72. Suzuki, Mazda, Toyota se pozicija 200-300. Edinstveno velicenstveniot GT-R ja brani cesta na japoncite. Znaci 1 model od 5000? :)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #125 на: 03 Февруари 2011, 21:31:55 pm »
1955 Chevy 210. :)

narednata na 22 sekunda, najaka e od site na stazava. Sto li lamela ima, kako mokno povlekuva.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен zki

• Почетник
  • *
« Одговори #126 на: 03 Февруари 2011, 21:58:09 pm »
Druze pravime muabet za TUNING ne za fabricko spremno vozilo. Inaku sopstvenik e Misko Brilijant i kolata e strasna megutoa ako dojde da se bira od najdobrata od tie luxuzni koli jas mojot glas go davam za Ferrari 458 zoltoto
:) сите коли ги знаеш бреее енциклопедија :):) се сложувам и јас би гласал за Ferrarito.
Инаку и поршето е тјунирано (не е такво од фабрика затоа и го додадов) и дотерувано како у боди кит така и издуви и мотор.
Ај покасно ќе ве буцнам за некоја друга кола :) А дали знаеш која е побрза од Ferarito 458 а е седан со 4 врати??? Ај сега???:)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #127 на: 03 Февруари 2011, 22:10:01 pm »
Ќе се уфрлам во муабетов и ќе кажам дека сите овие коли на кои се фрлени многу пари и се тјунирани, можат да носат вода а можда и гориво  :D на поршето карера ГТ3 (кафеаво-перла, можда некои од вас го знаат кое е што е)  тјунирано од RUF. Можда ќе ми текне на уште нешто. Али секоја почит и за овие што ги споменувате, нема збор. ;)
A zboruvame za kola koja se vozi kaj nas ili onaka opsto?

:) сите коли ги знаеш бреее енциклопедија :):) се сложувам и јас би гласал за Ferrarito.
Инаку и поршето е тјунирано (не е такво од фабрика затоа и го додадов) и дотерувано како у боди кит така и издуви и мотор.
Ај покасно ќе ве буцнам за некоја друга кола :) А дали знаеш која е побрза од Ferarito 458 а е седан со 4 врати??? Ај сега???:)
A zboruvame za kola sto se vozi kaj nas ili onaka opsto?

Отсутен zki

• Почетник
  • *
« Одговори #128 на: 03 Февруари 2011, 22:17:42 pm »
A zboruvame za kola koja se vozi kaj nas ili onaka opsto?

A zboruvame za kola sto se vozi kaj nas ili onaka opsto?
Се вози, се вози, ама исклучи ги тука Пелин пошто не сум го видел одамна, или чонгур пошто и онака не се побрзи.:) Значи колава е побрза, па слободно можам да кажам од ферари 430 е сигурно побрза, а ваљда е побрза и од другиве.
И уште нешто сакам да кажам: на стево хондава веднаш иде на 2 место, пошто ми е најјака у све, сеа малку корсиве ми штрчат тука, не би ги споредувал иако се напукани со коњажа и ќе работат неколку месеци (можда и денови):):)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #129 на: 03 Февруари 2011, 22:20:43 pm »
Togas bi bilo bivsoto Porsche na Misko Porsche Panamera Turbo temno plava boja, vo pravo sum ili gresam?

Отсутен zki

• Почетник
  • *
« Одговори #130 на: 03 Февруари 2011, 22:29:37 pm »
;D Сега баш споредував али и поршето и мерцедесот с 65 амг биле тука некаде. Мислев и навивав на мерцедесот, можеби си го видел?
Ме изненади тоа чудо од луксуз и лимузина што све може да направи.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #131 на: 03 Февруари 2011, 22:31:46 pm »
;D Сега баш споредував али и поршето и мерцедесот с 65 амг биле тука некаде. Мислев и навивав на мерцедесот, можеби си го видел?
Ме изненади тоа чудо од луксуз и лимузина што све може да направи.
Ha ha i dvete se ili bea na Misko

Отсутен zki

• Почетник
  • *
« Одговори #132 на: 03 Февруари 2011, 22:40:17 pm »
:) се сеуште :) Инаку ќе се поправам поршето не е тјунирано од RUF  туку од Tek Art германија, на буцо жолтото порше (а мислам и црното) беа РУФ.
Е сеа сакам да прашам: Кој е квалитетен тјунер на мотори (мајстор за автомобилски мотори), во скопје. Јас се знам со мојсо ама незнам дали он сеуште чепка и се замара со такви работи. Ај некој предлог ме интересира за мојот втс???

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #133 на: 03 Февруари 2011, 22:44:25 pm »
Da ti kazam iskreno porano da go pravevme muabetov ke ti recev "drag race e pravata rabota" ama posle vikendov sto go pominavme vo Serres ... j...s drag race kruzna e pozakon. Sekako ne se otkazuvam od 400m ama nacinot na koj go spremam golfceto ke bide top i za na staza. Zdravje da go napravam pa ke vidime.

Забораваш да спомнеш и брдо или touge :D

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #134 на: 03 Февруари 2011, 22:58:29 pm »
:) се сеуште :) Инаку ќе се поправам поршето не е тјунирано од RUF  туку од Tek Art германија, на буцо жолтото порше (а мислам и црното) беа РУФ.
Е сеа сакам да прашам: Кој е квалитетен тјунер на мотори (мајстор за автомобилски мотори), во скопје. Јас се знам со мојсо ама незнам дали он сеуште чепка и се замара со такви работи. Ај некој предлог ме интересира за мојот втс???
Ufff... tesko prasanje. Kaj nas ima mnogu luge koi se pravat deka znaat nesto za tuning ama jas licno na ni eden od niv ne bi im doveril kola za cepkanje osven mozda chip tunung. Ne mora nikoj da se soglasi so mene toa e moe mislenje.