Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одг: Најбрза тјунирана кола во Скопје« Одговор #275 пратен на : Февруари 24, 2011, 09:43:51 »ЦитираноЦитирано од: Kiko на Февруари 24, 2011, 03:05:03Може некој од тој форд ако има слика да стави тука ? ај немора слика ке ти пратам клипче а аудито до него е ова Katanga,vo ovie videa so gi postira mislam deka si greska...odnosno audito koe e do coswort-ot ne e toa sto go imas postirano vo podolniot clip....audito vo podolniot klip e ova audi:http://www.youtube.com/watch?v=AlTGDH1pgZs&feature=related....taka da toa audi sto e na videoto so coswort-ot e nekoe drugo...imeno ova audi koe jas go postirav se naoga vo hrvatska....ili gresam???
Греота е у оваква звучна тема да не се спомне кумановскиот Mеclaren SLR ... Не го тркаат, а дали е чепкан под хаубата, не знам ... Убивстен е ...
na 15 strana ja zacekav Alfata (na toj Kizo sto go vikate) i kolata spored mene e kompletno remek delo...ako nekoj ima i raspolaga so sliki od nea go zamoluvam da mi gi isprati (ednostavno ja obozavam taa kola)...
za naj brza kola ili megu najbrzite mislam deka bese golf 3 VR6 TURBO na ekstein .toa bese snaga