Ќе се уфрлам во муабетов и ќе кажам дека сите овие коли на кои се фрлени многу пари и се тјунирани, можат да носат вода а можда и гориво на поршето карера ГТ3 (кафеаво-перла, можда некои од вас го знаат кое е што е) тјунирано од RUF. Можда ќе ми текне на уште нешто. Али секоја почит и за овие што ги споменувате, нема збор.
A zboruvame za kola koja se vozi kaj nas ili onaka opsto?
Druze pravime muabet za TUNING ne za fabricko spremno vozilo. Inaku sopstvenik e Misko Brilijant i kolata e strasna megutoa ako dojde da se bira od najdobrata od tie luxuzni koli jas mojot glas go davam za Ferrari 458 zoltoto
сите коли ги знаеш бреее енциклопедија се сложувам и јас би гласал за Ferrarito.
Инаку и поршето е тјунирано (не е такво од фабрика затоа и го додадов) и дотерувано како у боди кит така и издуви и мотор.
Ај покасно ќе ве буцнам за некоја друга кола А дали знаеш која е побрза од Ferarito 458 а е седан со 4 врати??? Ај сега???
A zboruvame za kola sto se vozi kaj nas ili onaka opsto?
Се вози, се вози, ама исклучи ги тука Пелин пошто не сум го видел одамна, или чонгур пошто и онака не се побрзи.
Значи колава е побрза, па слободно можам да кажам од ферари 430 е сигурно побрза, а ваљда е побрза и од другиве.
И уште нешто сакам да кажам: на стево хондава веднаш иде на 2 место, пошто ми е најјака у све, сеа малку корсиве ми штрчат тука, не би ги споредувал иако се напукани со коњажа и ќе работат неколку месеци (можда и денови)