Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: osmica8 на 03 Февруари 2012, 20:19:54 pmРеков куќиште само. Не лед монитори. Лелеее Куореее............. АААААААААААААА!!!!Кулер мастер го поштувам, прави одлични кулери. Тука завршува се, Напајањата се Фортрон само ребрендирани, за кој ти плукаше. А куќиштата у средна ниска класа им се одлични. Lian Li ти е Мерцедес.
Реков куќиште само. Не лед монитори. Лелеее Куореее............. АААААААААААААА!!!!
Цитат: Cuore Sportivo на 03 Февруари 2012, 20:23:26 pmЦитат: osmica8 на 03 Февруари 2012, 20:19:54 pmРеков куќиште само. Не лед монитори. Лелеее Куореее............. АААААААААААААА!!!!Кулер мастер го поштувам, прави одлични кулери. Тука завршува се, Напајањата се Фортрон само ребрендирани, за кој ти плукаше. А куќиштата у средна ниска класа им се одлични. Lian Li ти е Мерцедес. Чаоооо дечкооооо!!
Цитат: nikola_bb на 03 Февруари 2012, 20:20:42 pmЦитат: SaleSk на 03 Февруари 2012, 18:25:16 pmЦитат: nikola_bb на 03 Февруари 2012, 14:33:01 pmдечки има ли некој од вас(компјутерџиите ) што може на лаптоп биос чипот та ми го одлеми и да ми стаи друг, чипот е во тсоп48 куќиште. Ако има нека пише колку би ме чинело. Причината е дека мојот чип се зезна на флешување а сеа ми улета од ист лаптопАбе имам пристап и до дувалица ама ја не го фаќам дека ќе укакам сигурно затоа прашав некој ако работи тоа и колку коштаИмаш слика од чипот?Сигурен си дека е во TSOP48?Инаку може да се одлеми без проблем, ама малку е заебано за лемење...Морам да го видам па да ти кажам...Со таа лемна станица што ја имам, ако се ситни ноџињата, тешко, а ако не е тоа што мислам дека е, ондак може...На крај краева или у мобилара или у Логинг...И ја можам да го извадам ама после Потребна е невидена прецизност. Ако утнеш едно пинче си го наебал. Батали.
Цитат: SaleSk на 03 Февруари 2012, 18:25:16 pmЦитат: nikola_bb на 03 Февруари 2012, 14:33:01 pmдечки има ли некој од вас(компјутерџиите ) што може на лаптоп биос чипот та ми го одлеми и да ми стаи друг, чипот е во тсоп48 куќиште. Ако има нека пише колку би ме чинело. Причината е дека мојот чип се зезна на флешување а сеа ми улета од ист лаптопАбе имам пристап и до дувалица ама ја не го фаќам дека ќе укакам сигурно затоа прашав некој ако работи тоа и колку коштаИмаш слика од чипот?Сигурен си дека е во TSOP48?Инаку може да се одлеми без проблем, ама малку е заебано за лемење...Морам да го видам па да ти кажам...Со таа лемна станица што ја имам, ако се ситни ноџињата, тешко, а ако не е тоа што мислам дека е, ондак може...На крај краева или у мобилара или у Логинг...И ја можам да го извадам ама после
Цитат: nikola_bb на 03 Февруари 2012, 14:33:01 pmдечки има ли некој од вас(компјутерџиите ) што може на лаптоп биос чипот та ми го одлеми и да ми стаи друг, чипот е во тсоп48 куќиште. Ако има нека пише колку би ме чинело. Причината е дека мојот чип се зезна на флешување а сеа ми улета од ист лаптопАбе имам пристап и до дувалица ама ја не го фаќам дека ќе укакам сигурно затоа прашав некој ако работи тоа и колку коштаИмаш слика од чипот?Сигурен си дека е во TSOP48?Инаку може да се одлеми без проблем, ама малку е заебано за лемење...Морам да го видам па да ти кажам...Со таа лемна станица што ја имам, ако се ситни ноџињата, тешко, а ако не е тоа што мислам дека е, ондак може...На крај краева или у мобилара или у Логинг...
дечки има ли некој од вас(компјутерџиите ) што може на лаптоп биос чипот та ми го одлеми и да ми стаи друг, чипот е во тсоп48 куќиште. Ако има нека пише колку би ме чинело. Причината е дека мојот чип се зезна на флешување а сеа ми улета од ист лаптоп
Цитат: osmica8 на 02 Февруари 2012, 22:44:47 pmПосле нервозите со вентилаторот си купив пасивен кулер cooler master Cool Viva z1 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Јас го имам истиот, од Анхоч го земав и многу ми прави мерак
После нервозите со вентилаторот си купив пасивен кулер cooler master Cool Viva z1 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: JoveVW на 29 Јануари 2012, 00:17:18 amПо долго барање си купив квалитетен лептирSo cena go zema??
По долго барање си купив квалитетен лептир
@ Coure, го скенирав, не покажа грешки, сите тие квадратчината зелени беа.
Влатко, ако сакаш вакво или друго барај ме
Цитат: osmica8 на 05 Февруари 2012, 01:25:28 amВлатко, ако сакаш вакво или друго барај ме daj kazi kakov da zemam za intel q8400 da go teram na overclock