Автор Тема: Ford Fiesta  (Прочитано 7075 пати)

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Одг: Ford Fiesta
« Одговори #15 на: 25 Февруари 2011, 17:29:39 pm »
Ghia... niceee, закон е у права си се заљубил. :D
Титаниум, бела боја, 1.4 мотор, само со 16-ки и споjлер :)

DayWalker

• Гостин
« Одговори #16 на: 25 Февруари 2011, 17:39:01 pm »
хехе Фала друже многу :)
Ајде и ти сеа коа ќе ја земеш да ја паркираш, па ќе се видиме и на нареден собир :) одлично си ја одбрал и ти белата боја е супер за Фиестат моторот е одличен 16ки бандаш исто супер..доволно голем, со поголем бандаш ќе биде и потрома колата, така да ова ти е одличен избор!!

Отсутен sinisa

• Редовен
« Одговори #17 на: 25 Февруари 2011, 17:53:36 pm »
Секако :)
Според мене подобро ауто во таа класа нема, добра цена, пуна со опрема, добар мотор, а за дизајнот внатрешен и надворешен да не правиме муабет. :)

DayWalker

• Гостин
« Одговори #18 на: 25 Февруари 2011, 18:13:47 pm »
Дефинитивно, вчера направив прошетка во салоните наши, и нема некоја понуда од другиве што е стварно добра и што може да парира на ова! полото е супер ама е скапо за никаков мотор а да не зборам за поголемите мотори..ибицата исто малку е прецента овој пат :) единствено хјундаи и киа нудат нешто слично, ама ипак дизајнот е неспоредлив..а внатрешноста е подобра од сите од нејзината класа! а и од многу во повисоката класа стварно е лепотица :)

Отсутен sinisa

• Редовен
« Одговори #19 на: 25 Февруари 2011, 19:43:42 pm »
Се сложувам со тебе.
Од тие што ги наброја само Ibiza SC ми прави мерак... ама внатре ич не е убава :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #20 на: 26 Февруари 2011, 04:00:36 am »
Дефинитивно, вчера направив прошетка во салоните наши, и нема некоја понуда од другиве што е стварно добра и што може да парира на ова! полото е супер ама е скапо за никаков мотор а да не зборам за поголемите мотори..ибицата исто малку е прецента овој пат :) единствено хјундаи и киа нудат нешто слично, ама ипак дизајнот е неспоредлив..а внатрешноста е подобра од сите од нејзината класа! а и од многу во повисоката класа стварно е лепотица :)

Други конкуренти, ако ги прифатиш за такви: Mazda 2, Suzuki Swift, Renault Clio.
Останатите или ми се грди, или без поента, или и двете :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.