Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: pirat_07 на 25 Јануари 2012, 15:30:22 pmЦитат: Simo - Carrier166 на 25 Јануари 2012, 13:36:34 pmГо сањав и ете....А сеа озбилно... барав нешто по нетов... ама што точно, не ми текнува...Вака некако...Ауууууу, сега ми текна,Само шо ја купив либрата и нешто барав за неа и налетав на тема кај шо некој прашуваше дали да купи Либра 2,4јтд или не, прочитав, се нанервирав, се зачленив, се изнапишав и се заблагодарив во истиот тој прв пост што ме изнервиравте и ми дадовте причина да се зачленам.Прв пат таму распалив ратататататата, пињау пињау
Цитат: Simo - Carrier166 на 25 Јануари 2012, 13:36:34 pmГо сањав и ете....А сеа озбилно... барав нешто по нетов... ама што точно, не ми текнува...Вака некако...
Го сањав и ете....А сеа озбилно... барав нешто по нетов... ама што точно, не ми текнува...
Цитат: chlink на 25 Јануари 2012, 15:27:50 pmМене ми го знае на фејс, гооооолема грешка Смени го.....ако смееш
Мене ми го знае на фејс, гооооолема грешка
Ја бев модератор на стариот форум, па gOJDO и класниот ми изврши лоботомија и сега еве сум тука со вас
Гојдо имаше напишано тема на форумот на it.com.mkПрочитав и се зачленив... Долго време неактивен.. Односно само читав и не коментирав ништо.И сега само читам ама коментирам по нешто