Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колега мој со Астра 1.6 бензин бел ден не виде. Трошеше по 1л уље на 1000 км. Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Choko на 05 Февруари 2023, 16:50:38 pmZdravo dechki,vo plan sum da zemam Opel astra gtc (2004-2007) pa sakav da ve prasham sto mislenje imate za 1.4 motorot benzin/plin?1.9 CDTI е најдобар за таа кола, само спреми си пари за потисна/ламела мада веројатноста е дека е сменета до сега.Следен избор би бил 2.0 турбо.Трет избор би бил 1.6 атмо
Zdravo dechki,vo plan sum da zemam Opel astra gtc (2004-2007) pa sakav da ve prasham sto mislenje imate za 1.4 motorot benzin/plin?
1.9 CDTI 100 и 120.100 е најдобар бидејќи е детјуниран и помалку троши од 120-ката.Иначе истите мотори се, потполно само мапата е различна.Супер мотори се. Сум го имал 100-ката, 120-ката уште ми е во фамилија и никакви проблеми не сме имале.
Ме интересире тоа кога го пишат возило од лизинг. Гледав сеат ибица со 50К километри и пишува возило од лизинг, што значи тоа претходниот газда го оставил си зел нова или они му ја зеле поради неплајќање вреди да се купи ваква кола гледам тојота ауто многу продава вакви.
Цитат: Tiro на 08 Февруари 2023, 15:06:09 pmМе интересире тоа кога го пишат возило од лизинг. Гледав сеат ибица со 50К километри и пишува возило од лизинг, што значи тоа претходниот газда го оставил си зел нова или они му ја зеле поради неплајќање вреди да се купи ваква кола гледам тојота ауто многу продава вакви.Се разбира. Има фул историја колата штом е од лизинг.
Цитат: Tiro на 08 Февруари 2023, 15:06:09 pmМе интересире тоа кога го пишат возило од лизинг. Гледав сеат ибица со 50К километри и пишува возило од лизинг, што значи тоа претходниот газда го оставил си зел нова или они му ја зеле поради неплајќање вреди да се купи ваква кола гледам тојота ауто многу продава вакви.Страв ти е да не му ја зеле па да ти ја земе он тебе 🤣