Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки препорака за градско возилце до 3000е. Препорачајте марка/модел а може и конкретно возило. Прва кола на девојче, значи да биде пали вози да не и се замара многу.Мене овие ми се вртат во глава: Honda Jazz, Ibiza/Fabia 1.2
Цитат: Molec на 06 Октомври 2018, 17:26:12 pmДечки препорака за градско возилце до 3000е. Препорачајте марка/модел а може и конкретно возило. Прва кола на девојче, значи да биде пали вози да не и се замара многу.Мене овие ми се вртат во глава: Honda Jazz, Ibiza/Fabia 1.2Цитроен Ц2. Го возев до скоро, го продадов на близок член од семејството.1.2 Мотор бензин, комотно внатре, големи врати, мало за низ град. Ефтино за одржување.Прочепкај по огласи, има ок примероци за тој буџет.
528i таман ќе и дојде.
На што да внимавам кога гледам пежо 207?
А сега видов има тојота јарис од 2008ма , исто од македонија купена , само 1.3 наместо 1.4 (погорната беше 1.4) , со 160.00км , ама бензин. Па колку би коштало да се вгради плин и што е подобро?