Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Da samo sto retki se devojki sto gi interesira koli hehe ali toa e koa ke navlezes veke vo toa nema spas ))))
Jeej konecno devojce znaci ne sum sama
Цитат: Tigra на 23 Јануари 2012, 01:41:16 amJeej konecno devojce znaci ne sum sama Не си сама досега бевме 3 девојки, а сега ти си четврта Одлична ти е Тиграта со здравје да си ја возиш
Ми се свиѓа оваа што ја постирал Фиц, супер и стои бојата а и внатре е супер.
Цитат: Lancerka на 23 Јануари 2012, 01:42:48 amЦитат: Tigra на 23 Јануари 2012, 01:41:16 amJeej konecno devojce znaci ne sum sama Не си сама досега бевме 3 девојки, а сега ти си четврта Одлична ти е Тиграта со здравје да си ја возиш Повеќе да не ве има, зар толку малку
Цитат: DareBmw на 23 Јануари 2012, 01:34:01 amМи се свиѓа оваа што ја постирал Фиц, супер и стои бојата а и внатре е супер. Ако на девојка и се свиѓа розевата Тигра, тогаш е ок.Ако на машко му се свиѓа розевата Тигра, тогаш е ГЕЈ.
Нигде не пишав дека коментирам за тиграта, за аудито позади што е реков дека е убаво Имаше уште една девојка мислам Магдалена се викаше, ама не сум сигурен.