Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
e nemam slika od vnatre inaku e standard kako i site nema nesto posebno da kazam od oprema ima klima 2 airbag abs ,a za sedista staviv drugi znaci isto od tigra megutoa socuvani bidejki starite bea losi i morav da gi smenam edinstveno problem imam so rikvercot ne mi svetat sjalickite najverojatno e avtomatceto posto 100 pati gi vadevme stopovite pozadi menjavme novi sjalicki i nejke ((((
Цитат: Tigra на 23 Јануари 2012, 00:12:59 ame nemam slika od vnatre inaku e standard kako i site nema nesto posebno da kazam od oprema ima klima 2 airbag abs ,a za sedista staviv drugi znaci isto od tigra megutoa socuvani bidejki starite bea losi i morav da gi smenam edinstveno problem imam so rikvercot ne mi svetat sjalickite najverojatno e avtomatceto posto 100 pati gi vadevme stopovite pozadi menjavme novi sjalicki i nejke (((( Па 99% е аутоматчето за риверц, а и не би требало да е скапо, од прилика околу 300-400 ден. Не ми кажа колку има поминато.Инаку се знае: тигра = женско калибра = машко
Цитат: ZilePunto на 23 Јануари 2012, 00:20:58 amЦитат: Tigra на 23 Јануари 2012, 00:12:59 ame nemam slika od vnatre inaku e standard kako i site nema nesto posebno da kazam od oprema ima klima 2 airbag abs ,a za sedista staviv drugi znaci isto od tigra megutoa socuvani bidejki starite bea losi i morav da gi smenam edinstveno problem imam so rikvercot ne mi svetat sjalickite najverojatno e avtomatceto posto 100 pati gi vadevme stopovite pozadi menjavme novi sjalicki i nejke (((( Па 99% е аутоматчето за риверц, а и не би требало да е скапо, од прилика околу 300-400 ден. Не ми кажа колку има поминато.Инаку се знае: тигра = женско калибра = машкоСеа кога ќе видат маживе што возат тигри ке поцрвенат