Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Редно време беше да ја преставам колата. Баварецот е 2000 год, 136кс, и реални 182 000 км, донесена од Германија. Од спрема има се, меѓу тоа и:- сензори за дожд,- автоматско затемнување на ретровизори- спортска суспензија (фабричка)- кожни седиштаСеа приметив дека на хаубата шкргата е хромирана... или стави хромирани бубрези или стави црна шкрга... Ја не ги чепкам по мангупски изгледа со црно, мое мислење...*планирам- дрвените лајсни да ги обложам со карбон, (средено)- сензори за паркирање- Angel eyes 8000K CCFL (наместени)- нови гуми 205-55/16 (Bridgestone задни)- знакчињата на хауба и на гепек да ги сменам (сменет заден)- рачка зе менувач со диоди- фабричка на БМВ- xenon 5000k (ќе видам од каде да ги набавам)- затемнување на стакла 50% позади 30% напредУште многу ситници, најпрвин еве слики(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
BBS RS2http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=298869(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)BBS RChttp://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=271489(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)*На сликите се 18ки
Данке Звонко, се читам по англискиве форуми, што и како. Уште неможам слики да најдам како се менува рачката... Не ми се верува дека само заради едно копче нема борд .... смешки
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Црни сјајни - таман ! Џоа фабрички би дошле кај мене