Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одсекогаш сум сакал вакви педали, според мене многу убаво ќе изгледа.Оние на Need for Speed на голфот се многу убави ќе пасуваат кај тебе ?
Hamann, ама колку се квалитетни
Цитат: Knight_ на 13 Мај 2012, 01:21:44 amОдсекогаш сум сакал вакви педали, според мене многу убаво ќе изгледа.Оние на Need for Speed на голфот се многу убави ќе пасуваат кај тебе ?Tie na Need4speed, se bajagi povekje od 1200 denari ....
Е да може нема да одговараат ама мене многу ми се убави на овие мислев: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Фантастично, презадоволен сум ))(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да може поубаво да ме сликат полициските камери сега
проклето ме интересира шо пари ги зема? и дали имаше у други бои, или исклучиво бело?
Нуме, што ти е тоа на педалата за одмор на нога?
Цитат: KaZaN на 14 Мај 2012, 01:11:53 amпроклето ме интересира шо пари ги зема? и дали имаше у други бои, или исклучиво бело?Na prethodnite sliki imase i cena, 250 den par, negledav drugi boi, posto se drugo osven belo mi e kich Otidi vo Avto lider, glava ke te zaboli od izbor.