Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: stig на 18 Јануари 2012, 00:26:02 amЌе си земеш рачка со команди за темпомат неколку додатни жици мислам треба да се пуштат и нај на крај треба да се отклучи опцијата со дијагностичка опрема Тоа да, ама мора ли со рачка таква!? А да си додадам две-три копчиња од страна!? Рачкине се ѓаол ипот, а и мојата си функционира одлично.
Ќе си земеш рачка со команди за темпомат неколку додатни жици мислам треба да се пуштат и нај на крај треба да се отклучи опцијата со дијагностичка опрема
mozes deni i 2fast4you da go prasas ako ne se lazam on pravese edno vreme vakvi muabeti ako ne se lazam.... ili bese gogo.... moze i gogo da bese prasaj prvo kaj gogo mislam deka se spremase kaj sebe da stavi ili stavase na edna kola samo trebalo 4-5 zicki da povrze
Цитат: Deni на 18 Јануари 2012, 00:31:04 amЦитат: stig на 18 Јануари 2012, 00:26:02 amЌе си земеш рачка со команди за темпомат неколку додатни жици мислам треба да се пуштат и нај на крај треба да се отклучи опцијата со дијагностичка опрема Тоа да, ама мора ли со рачка таква!? А да си додадам две-три копчиња од страна!? Рачкине се ѓаол ипот, а и мојата си функционира одлично.абе рачка за 20 30е имат половна не се прај џупац си дугмината
Цитат: Deni на 18 Јануари 2012, 00:31:04 amЦитат: stig на 18 Јануари 2012, 00:26:02 amЌе си земеш рачка со команди за темпомат неколку додатни жици мислам треба да се пуштат и нај на крај треба да се отклучи опцијата со дијагностичка опрема Тоа да, ама мора ли со рачка таква!? А да си додадам две-три копчиња од страна!? Рачкине се ѓаол ипот, а и мојата си функционира одлично.Мислам дека може пошто имам видено на бугарскиот форум за голф 3ка тди имаа напраено бугарите нешто слично треба салам да ја имаш проучено електронската шема на прекинувачите што се во рачката инаку ако е за 20 евра не ти се исплати да делкаш пластики сепак оем изглед е најдобар а исто и функционалноста.Еве го, мада ова е само за тдиhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=55640&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
imam napraeno dosta golfovi 4ki i pasat 3ki koi koristat isti racki, normalno so promena na levata reketka so reketka koja e fabricki nameneta za toa...a drugoto ponata e...za nekoj komplicirano a za nekoj mozebi i ne...ps. Eclips4eto vo leto ke dobie SPECIAL ONE
Прашав по отпади,рачката за 4ка кошта 25 евра
Decki a aftermarket cornering moze da se namesti? Kolata ima fabricki maglenki e sega kolku e toa komplicirano
тешко дени, ново количе е .. ти одговара од фабиа и ибиза и поло од 02 навака .. али тешко ти викам .. се окозив да најдам и брисач и заден штоп ... од италија земав ..