Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Најдов дома нов ваков самсунг телефон, ама заклучен е од Т-Мобиле (Network Lock).http://www.gsmarena.com/samsung_c3520-4218.phpНекој да има програмче за отклучување или па за генерирање на кодови?
Вакви постари Самсунг телефончиња лесно сум отклучувал. Прогуглај, преку оние скриени мени-а се влагаше и се гасеше, може и овој ќе може така да го отклучиш.
Имало некои кодови кои се генерирале според ИМЕИ, ама се плаќа по 20тина долари по странициве. Не вреди телефонот толку
Цитат: marchesk на 03 Март 2017, 00:12:26 amВакви постари Самсунг телефончиња лесно сум отклучувал. Прогуглај, преку оние скриени мени-а се влагаше и се гасеше, може и овој ќе може така да го отклучиш.Имало некои кодови кои се генерирале според ИМЕИ, ама се плаќа по 20тина долари по странициве. Не вреди телефонот толку
Ако ти е изминат договорот во телеком, пиши им е-мајл со имеито бесплатно ти праќаат код, јас така направив.
Продавам Xiaomi Redmi Note 3 3gb рам 32gb меморија . Фиксна цена 8000денари. Телефонот е во одлична состојба без никакви оштетувања и маани. 070 709 248 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Jordan на 13 Март 2017, 00:36:33 amПродавам Xiaomi Redmi Note 3 3gb рам 32gb меморија . Фиксна цена 8000денари. Телефонот е во одлична состојба без никакви оштетувања и маани. 070 709 248 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Замена за бандажи нешто ?