Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Kupuvam iPhone 6s 64 GB dajte ponuda ama da e dobro socuvan, moze i zaklucen na Telekom. Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали некој продава ваков или каде можам да најдам? Можеби крале имаш?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Go vidov super e telefonceto ama em ne e S em e 16 GB Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: DasAuto. на 28 Ноември 2016, 12:28:44 pmДали некој продава ваков или каде можам да најдам? Можеби крале имаш?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Баш оригинално самсунг вакво тешко да најдеш... Има некои од ЛДНИО не се лоши јас такво користам за мојот - бидејќи доволно е само да пушта 2А за да ти работи фаст чарџинг.Инаку уште еднаш oдлично искуство и пофалба со @Dzo - нарачано, пратено, платено - се беспрекорно!
Цитат: krale на 29 Ноември 2016, 10:43:39 amЦитат: DasAuto. на 28 Ноември 2016, 12:28:44 pmДали некој продава ваков или каде можам да најдам? Можеби крале имаш?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Баш оригинално самсунг вакво тешко да најдеш... Има некои од ЛДНИО не се лоши јас такво користам за мојот - бидејќи доволно е само да пушта 2А за да ти работи фаст чарџинг.Инаку уште еднаш oдлично искуство и пофалба со @Dzo - нарачано, пратено, платено - се беспрекорно!Mozes da mi nabavis takvo LDNIO , stom go falis ti sigurno e dobro, jas pobarav Samsung radi sto drugar go koristi i polni besprekorno brzo, ali ako mozes da mi najdes takvo kako sto kaza pisi
Цитат: DasAuto. на 29 Ноември 2016, 12:37:47 pmЦитат: krale на 29 Ноември 2016, 10:43:39 amЦитат: DasAuto. на 28 Ноември 2016, 12:28:44 pmДали некој продава ваков или каде можам да најдам? Можеби крале имаш?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Баш оригинално самсунг вакво тешко да најдеш... Има некои од ЛДНИО не се лоши јас такво користам за мојот - бидејќи доволно е само да пушта 2А за да ти работи фаст чарџинг.Инаку уште еднаш oдлично искуство и пофалба со @Dzo - нарачано, пратено, платено - се беспрекорно!Mozes da mi nabavis takvo LDNIO , stom go falis ti sigurno e dobro, jas pobarav Samsung radi sto drugar go koristi i polni besprekorno brzo, ali ako mozes da mi najdes takvo kako sto kaza pisi Утре ќе ја имам во дуќанот, можеш да поминеш.
Цитат: krale на 30 Ноември 2016, 10:31:11 amЦитат: DasAuto. на 29 Ноември 2016, 12:37:47 pmЦитат: krale на 29 Ноември 2016, 10:43:39 amЦитат: DasAuto. на 28 Ноември 2016, 12:28:44 pmДали некој продава ваков или каде можам да најдам? Можеби крале имаш?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Баш оригинално самсунг вакво тешко да најдеш... Има некои од ЛДНИО не се лоши јас такво користам за мојот - бидејќи доволно е само да пушта 2А за да ти работи фаст чарџинг.Инаку уште еднаш oдлично искуство и пофалба со @Dzo - нарачано, пратено, платено - се беспрекорно!Mozes da mi nabavis takvo LDNIO , stom go falis ti sigurno e dobro, jas pobarav Samsung radi sto drugar go koristi i polni besprekorno brzo, ali ako mozes da mi najdes takvo kako sto kaza pisi Утре ќе ја имам во дуќанот, можеш да поминеш.За жал нема да можам бидејќи сум од Битола, пиши ми цена и ќе пратиш по карго. во најлош случај ќе пратам некој да земи
Цитат: Astra 08 на 10 Ноември 2016, 23:56:34 pmGo vidov super e telefonceto ama em ne e S em e 16 GB Sent from my iPhone using TapatalkDenes ocekuvam nesto novi 6S 64gb da pristignat od Telekom - a se nadevam i cenata ke bide bombona - taka da pisi mi vo PP stom stignat da ti pratam poveke info.
Цитат: krale на 29 Ноември 2016, 10:45:43 amЦитат: Astra 08 на 10 Ноември 2016, 23:56:34 pmGo vidov super e telefonceto ama em ne e S em e 16 GB Sent from my iPhone using TapatalkDenes ocekuvam nesto novi 6S 64gb da pristignat od Telekom - a se nadevam i cenata ke bide bombona - taka da pisi mi vo PP stom stignat da ti pratam poveke info.Krale fala mnogu super cena odlicno telefonce. Sent from my iPhone using Tapatalk