Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ok toa , daj kazete za starava nekoj evtin taka, od tie alcateli , znaci viber i skayp da moze da terat bez problemi drugo nisto ne i treba.
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
Цитат: Marakana на 20 Август 2016, 15:44:43 pmok toa , daj kazete za starava nekoj evtin taka, od tie alcateli , znaci viber i skayp da moze da terat bez problemi drugo nisto ne i treba.Поточно до колку пари да биде?
Службен телефон..со можност за доплата.Изборот се сведе на SonyXperia M4 Aqua - без доплата.Samsung galaxy J5 - без доплата.Samsung galaxy S4 mini - 1000 ден доплата.Sony Xperia T - 1000 ден доплата.Huawei P8 LITE - 2000 ден доплата.LG K10 - 4000 ден доплата.Вака по муабет со луѓе кои пратат телефони, викаат Иксперијава М4 си е сосема ок.
Колку да го продадам самсунг с4 мини Си стоеше на полнач и ваљда сам се исклучил и неќе да запали повеќе.Мајсториве не се нафатија да го направат.И тачот е скршен
Цитат: Stratro на 16 Август 2016, 16:03:22 pmСлужбен телефон..со можност за доплата.Изборот се сведе на SonyXperia M4 Aqua - без доплата.Samsung galaxy J5 - без доплата.Samsung galaxy S4 mini - 1000 ден доплата.Sony Xperia T - 1000 ден доплата.Huawei P8 LITE - 2000 ден доплата.LG K10 - 4000 ден доплата.Вака по муабет со луѓе кои пратат телефони, викаат Иксперијава М4 си е сосема ок.Каде го имаат уште Galaxy S4 Mini и дали е LTE верзијата GT-I9195...?Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Дечки, препoрaкa зa телефoн дo 400 еврa? Нaјмнoгу ме влече Нoте 4 aли сепaк дa слушнaм предлoзи зa други мoдели
Нoв, и дa бидaм искрен не ме влече мнoгу зa iPhone a и не сум имaл искуствo сo нив