Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мислам дека би го пуштил 16=15 за кеш али подолу не верувам, му требаат пари ако си спремен до кај 15-6 ке те поврзам понуди му.
Nokia Lumia 1520 ... користен година дена , црн...колку пари би бил за кеш? гледам ретки се за продажба па можеби некој е по упатен..
Сименсот и Нокиите (сите осим белата) шо паре? Исправни се, се е у ред?
Цитат: velestrumf на 20 Јуни 2015, 01:47:48 amСименсот и Нокиите (сите осим белата) шо паре? Исправни се, се е у ред?Сименсот како нов, немам полнач и кодиран е незнаат бт да го одкодираат само андроиди праеле...нокиите таа со огледалото и фали батерија, таа до белата тастатурата одлепена е , и е52 нема полнач.....повеќе се антиквитети али можат да се средат некои...мене не ми требаат 2000 ден туто комплето
е52-ката само, кач пара?Башка, познато е Сименсот на која мрежа е заклучан?
Цитат: DasAuto. на 20 Јуни 2015, 02:31:00 amЦитат: velestrumf на 20 Јуни 2015, 01:47:48 amСименсот и Нокиите (сите осим белата) шо паре? Исправни се, се е у ред?Сименсот како нов, немам полнач и кодиран е незнаат бт да го одкодираат само андроиди праеле...нокиите таа со огледалото и фали батерија, таа до белата тастатурата одлепена е , и е52 нема полнач.....повеќе се антиквитети али можат да се средат некои...мене не ми требаат 2000 ден туто комплето туто комплето тешка работа дека ке ги дадеш... оној горе, лево.. што телефон е? гледам или очи ме лажат дека е делл? цена за него? исправност? пуњач?
Продавам ајфон 4с xsim работи топ на оне и вип, пробано користено на двата операториЧуван ко леќа в око, со фолии ни паѓан ништо нема гребанциа(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) ова одпозади е од фолијата не е гребаница
Форумџии некој да има за продавање ајфон 5с зачуван ко за клаберски човек и цена