Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Nakolce на 16 Мај 2014, 00:18:29 amКрале, Дисплеј за галакси С1 имаш? и ако да... која цена сосе монтажа.поскап од цел телефон.
Крале, Дисплеј за галакси С1 имаш? и ако да... која цена сосе монтажа.
Цитат: krale на 18 Мај 2014, 11:41:02 amЦитат: Nakolce на 16 Мај 2014, 00:18:29 amКрале, Дисплеј за галакси С1 имаш? и ако да... која цена сосе монтажа.поскап од цел телефон.Знам ама изгледа човекот сака да земе... 3400 ми го даваат на едно место.. Дај и ти цена ако го имаш па да видиме што ќе праи.
Krale cisto informativno S3 gledam imas dobro socuvan kolku bi bilo za zamena za HTC DESIRE 500 bela boja od mobimak kupen vo dekemvri pod garancija so site saltanati sto idat so nego+ folija i futrola od prv den nema grepka i tocka na nego...
а sony xperia Z колку е кај тебе ако го имаш? за нов зборами колку го откупуваш нов desire 500 да ти донесам?
Крале друже, ај спреми ми една заштитна фолија за Lenovo A850 и кажи ми кога да дојдам.
Falangiste daj kazi kako se ponasa toj lenovo jas go merkav da go zemam ali nesto iskrsna i zemav drug telefon a na hartija go gledav dosta dobri performansi i fina cena imase
@Krale, па нели може да се исече парче и да се направи за него?