Автор Тема: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ  (Прочитано 900340 пати)

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Одг: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
« Одговори #825 на: 03 Март 2014, 16:55:32 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1599382-Samsung-Galaxy-S4-copy

Другар го продава Samsung Galaxy S4 copy. Цена: 5 500ден.

И овој е кинеска копија или склопен на брод или не се знае ништо? Како се препознава дека е копија?

Корејска копија бил.

Отсутен Lejzo

• Почетник
  • *
  • Пораки: 10
« Одговори #826 на: 03 Март 2014, 18:18:06 pm »
Prodavam NOV Neupotrebuvan iPhone 5S 16GB - crn

Kupen vo MediaMarkt - Solun , na 01.03.2014 god.
Bez Zameni.
Cena: 490 EUR

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=1108421

Drugar telefonot vo grcka ti e EUR 739 i da minusiras DDV 23% telefonot kosta EUR 569.
Ti go prodavas EUR 490 i garant ti e kupen od MediaMarkt. Nesto ovde ne mi stima .

Другар, не го објаснив целиот дел, пошто завлегува во мои приватни и лични работи, ама еве за да им биде јасна работата на сите ќе ти одговорам.
Значи имам пријател кој ми прати ваучери (gift cards) за шопинг во МедиаМаркт.
Но пошто ништо не ми треба да си купувам од таму за мене, туку ми требаат пари, отидов и го купив ајфонов, пошто тие најлесно се продаваат, и имаат голема вредност.
Да, го купив 739 евра, точно,ама со гифт кард. Е сеа мене ми требаат пари а не ајфон ниту пак гифт картички, и откако видов кај нас колку одат, го огласив како што го огласив. И дури поефтино од другите како што гледам. Јас губам секако, ама тоа е намерно, пошто немав баш некој избор.

Телефонот е neverlock. На видеото во огласот ако го виде, можеш да видиш како го отпакувам од целофан и се комплет. Намерно го снимав за да знаат сите дека телефонот е скроз нов воопшто некористен. И сметката ја чувам, се најкоректно, најлегално.
Ниту сум го вклучил, ниту сим картичка имам пикнато внатре, ништо. Го отпакував за снимањето само, и пак го спакував и ене го седи во кутија.

Ако си заинтересиран, се продава 490 ЕУР, без замени. Каде сакаш, кога сакаш јави се, види го, и ако те фаќа есап зимај го.

Сега штима ли работава ?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6641
« Одговори #827 на: 03 Март 2014, 18:28:23 pm »
а зашто ти даде пријателот гифт кард? :) :) :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7646
« Одговори #828 на: 03 Март 2014, 18:30:28 pm »
;D ;D ;D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #829 на: 03 Март 2014, 18:36:38 pm »
Зошто го отекувате без потреба. Другар, да имам пари веднаш би го земал телефонот. Со среќа со продажбата.

Отсутен shajka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 172
« Одговори #830 на: 03 Март 2014, 20:17:14 pm »

Bez Zameni.

Drugar telefonot vo grcka ti e EUR 739 i da minusiras DDV 23% telefonot kosta EUR 569.
Ti go prodavas EUR 490 i garant ti e kupen od MediaMarkt. Nesto ovde ne mi stima .

Другар, не го објаснив целиот дел, пошто завлегува во мои приватни и лични работи, ама еве за да им биде јасна работата на сите ќе ти одговорам.
Но пошто ништо не ми треба да си купувам од таму за мене, туку ми требаат пари, отидов и го купив ајфонов, пошто тие најлесно се продаваат, и имаат голема вредност.
Да, го купив 739 евра, точно,ама со гифт кард. Е сеа мене ми требаат пари а не ајфон ниту пак гифт картички, и откако видов кај нас колку одат, го огласив како што го огласив. И дури поефтино од другите како што гледам. Јас губам секако, ама тоа е намерно, пошто немав баш некој избор.

Телефонот е neverlock. На видеото во огласот ако го виде, можеш да видиш како го отпакувам од целофан и се комплет. Намерно го снимав за да знаат сите дека телефонот е скроз нов воопшто некористен. И сметката ја чувам, се најкоректно, најлегално.
Ниту сум го вклучил, ниту сим картичка имам пикнато внатре, ништо. Го отпакував за снимањето само, и пак го спакував и ене го седи во кутија.

Ако си заинтересиран, се продава 490 ЕУР, без замени. Каде сакаш, кога сакаш јави се, види го, и ако те фаќа есап зимај го.

Сега штима ли работава ?

Bez Zameni.

Сега штима ли работава ?

Uf zalno drugar ne go ocekuvav ova, no ke se najde nekoj da go kupi. jas go cekam vujce od amerika da mi donese  ako ne ke bide poracka kaj alibaba. 

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15265
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #831 на: 05 Март 2014, 16:20:12 pm »
Екран(комплет со тач) за Сони Ериксон Арк С,некој да има да продава?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #832 на: 06 Март 2014, 19:57:26 pm »
Alcatel M'Pop - бел во перфектна состојба.
Стар 2 месеци со комплет кутија и две години гаранција.

Цена: 4500 Ден.

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
« Одговори #833 на: 07 Март 2014, 18:37:44 pm »
HTC Wildfire S

Бел, комплет со кутија, прв сопственик, работи на сите мрежи.

Цена 3000 ден.
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Kirepp

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 133
« Одговори #834 на: 07 Март 2014, 20:05:54 pm »
Продавам Алкател ОТ 995 во супер состојба со заштитна маска и фолија мемориска 2 Г (полнач) користен околу 1 година

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #835 на: 07 Март 2014, 20:49:14 pm »
HTC Desire 300 вчера земен со продолжување договор значи нов е телефонот, неверлок
8500 фиксно
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
« Одговори #836 на: 08 Март 2014, 00:30:25 am »
во врска со неверлок, тоа е битно само кај iPhone, андроидите и да биле кодирани, еднаш штом ги декодираш на бокс, после цацко неможи да ги кодира

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
« Одговори #837 на: 08 Март 2014, 00:56:39 am »
Kupuvam iphone 5 16gb neverlock. Imam neotpakuvan htc one mini pa moze i zamena.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #838 на: 09 Март 2014, 11:40:39 am »
Дечки кој имаше Нексус 5 од форумов? Ај нека ми пише ПП.

Отсутен Darshns

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • "A smooth sea never makes a skillful sailor."
« Одговори #839 на: 09 Март 2014, 12:42:42 pm »
Купувам сочувана Nokia 8800 Sirocco black.