Автор Тема: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ  (Прочитано 724383 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Одг: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
« Одговори #600 на: 11 Јануари 2014, 23:45:27 pm »
Епа скоро исто и исто не е исто. :) Затоа прашав дали е пробано мастер ресет затоа што кога се прави тоа андроидот се враќа на имиџ од чиста инсталација. Мислам дека на тој телефон нешто се зафркнуваше од официјален апдејт ама не сум сигурен. Затоа најбезбедно е мислам да се заштитат податоците и мастер ресет да се проба да се види дали ќе го среди тоа.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #601 на: 11 Јануари 2014, 23:54:58 pm »
Има логика... Фала многу друже, ќе му речам да го проба и тоа!

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #602 на: 12 Јануари 2014, 08:54:58 am »
Некој да не има обично телефонче до кај 500денари ?

Се што е потребно е да е исправно и да држи батерија.

Купи си Алкател од ОНЕ, 700 ден. е со картичка на која ти враќаат 10 месеци по 100ден. кредит.

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #603 на: 12 Јануари 2014, 20:21:02 pm »
Продавам 2 пензионерски телефона Emporia Elegance купени од тмобиле,нови. 1500 ден.еден. 2500 двата.
и ајфон 5 тмобиле црн, префектно (да не речам скоро нов) ..сочуван за црн ајфон, користен 9 месеца , и е користен нонстоп со футрола и маска + има златни лепенки од страна и од позади, 350 евра. Има простор за договор башка :)

Отсутен Cukale

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 481
  • zadna si e zadna xD
« Одговори #604 на: 12 Јануари 2014, 21:23:18 pm »
nokia c3 so wifi  baterija drzi 5 dena..... cena 1700 den

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #605 на: 13 Јануари 2014, 00:10:12 am »
Некој да не има обично телефонче до кај 500денари ?

Се што е потребно е да е исправно и да држи батерија.

Купи си Алкател од ОНЕ, 700 ден. е со картичка на која ти враќаат 10 месеци по 100ден. кредит.

За мајка ми е, ако има ваква понуда се исплаќа ептен ке поминам утре, фала Ракун :)

@Scorpion, да проверам во ОНЕ па ке ти кажам дали да го пуштиш.
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #606 на: 13 Јануари 2014, 00:12:42 am »
Алкателот го зедов јас, топ е. Батерија држи, убаво се слуша, радио има без слушалки, ламбичка...
Имаш и поскапи ако сакаш...
http://one.mk/telefoni-so-bonus.html

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #607 на: 13 Јануари 2014, 09:48:34 am »
Продавам стакло сочуван Samsung Galaxy S Advance i9070 нон-стоп користен со футрола и скрин протектор, со него давам полнач, скрин протектор ставен на него пред 5 дена и уште еден нов неотпакуван и силиконка маска... Го продавам поради тоа што ми искочи шанса да земам подобар... Цената е 7500 денари за повеќе информации контактирајте ме по пп...
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #608 на: 13 Јануари 2014, 12:40:05 pm »
Продавам стакло сочуван Samsung Galaxy S Advance i9070 нон-стоп користен со футрола и скрин протектор, со него давам полнач, скрин протектор ставен на него пред 5 дена и уште еден нов неотпакуван и силиконка маска... Го продавам поради тоа што ми искочи шанса да земам подобар... Цената е 7500 денари за повеќе информации контактирајте ме по пп...
Me интересира дали го среди проблемот со блицот на камерата!Кај мене,а гледам и кај други како зелена е сликата.СЕ средува софтверски или така останува??

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #609 на: 13 Јануари 2014, 13:11:19 pm »
Me интересира дали го среди проблемот со блицот на камерата!Кај мене,а гледам и кај други како зелена е сликата.СЕ средува софтверски или така останува??

Да не си се помешал нешто, јас не сум имал проблем со блицот на камерата... ;D
;D ;D ;D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
« Одговори #610 на: 13 Јануари 2014, 19:27:05 pm »
Да прашам нешто тука, одвреме навреме ми се појавува едно знакче горе кај батеријата, мрежата како балон нешто, неможам да го најдам на интернет да ви покажам точно.. се работи за Нокиа, знај некој што значи ?

Јас мислам дека е нешто за навигацијата/гпс ама не се уклучени во моментот кога се појавува.

Отсутен JDM4LIFE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 335
« Одговори #611 на: 13 Јануари 2014, 19:37:22 pm »
Купувам исклучиво Samsung Note 2 koj продава нека повели со понуда и реална цена или кој има инфо некое.
Drifted....

I'm so JDM i sleep on the right side of the bed.

Отсутен krale

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 585
    • iButik.mk
« Одговори #612 на: 13 Јануари 2014, 19:59:40 pm »
Купувам исклучиво Samsung Note 2 koj продава нека повели со понуда и реална цена или кој има инфо некое.

Kolku e po tebe realno, za top socuvan bela boja Note 2?

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #613 на: 13 Јануари 2014, 22:40:54 pm »

Пиши до колку пари, другарче продава сив топ зачуван комплет со кутија од тука купен од оператор...
;D ;D ;D

Отсутен JDM4LIFE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 335
« Одговори #614 на: 13 Јануари 2014, 23:04:50 pm »

Зависи колку е стар, има гаранција нема, комплет пакување, а нормално секој купувач сака да плати помалку додека секој продавач сака да земе повеке.
колку што ги следам цениве на пазарот се движат од 240 до 290 еур.
Drifted....

I'm so JDM i sleep on the right side of the bed.