Автор Тема: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ  (Прочитано 724025 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Одг: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
« Одговори #525 на: 17 Декември 2013, 21:00:06 pm »
Коа спомнавте к750, кој има антиквитети исправни по дома, Нокиа, Ериксон, Сони ериксон, нека кажува, плаќам симболично, секако и поклон прифаќам, ене кај е крисмасот :)

Јас имам сосем исправен и неоштетен K750 кој активно го користам. Телефонот е незаменлив. Ќе треба бајаги да ми го платиш за да ми го земеш :)
Навистина телефон кој заслужува оценка 5 без двоумење.

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #526 на: 17 Декември 2013, 21:19:38 pm »
Седма година го користам К750, напред буквално нов, назад малце од џепот се подистружи, батерија морам да запишам да видам колку држи оти ќе заборам кога сум го наполнил дури да се потроши ;D
Вредност непроценлива.
Само ако ми дај некој S4 или 5S без никакви доплати можи да се смениме. Нови секако ;D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #527 на: 17 Декември 2013, 22:30:59 pm »
Имам дома K810, не работи, плаќам за да го направи некој!

750ката го дадов на брачед мој, којзнае каде е, телефонот беше закон

Инаку, К500i сеуште го користам како втор телефон понекогаш, a W310i, се закочи на сред муабет и го акнав од земја, инаку беше нов  ;D
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
« Одговори #528 на: 17 Декември 2013, 22:56:40 pm »
што симптоми има к810 ? ако свети инфраредот и ништо друго не појавува се прави, во која било мобилара ке го средат ако имаат setool box, истото ми се има десено на к800

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #529 на: 17 Декември 2013, 22:58:26 pm »
Мислам дека светнуваше црвено кај што се уклучува од горе, друго ништо, мртов...треба да проверам
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #530 на: 17 Декември 2013, 23:53:42 pm »
Каде може да ми сменат задна маска на iPhone 3Gs? Со копчињата што се на неа?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #531 на: 18 Декември 2013, 00:33:14 am »
За жал го немам по дома К750-та... Мислев дека го имам ама се тоа било фрлено од страна на моите... Едино имам еден Самсунг на тач, С5230 мислам дека е.

Отсутен olikomerc

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 247
« Одговори #532 на: 18 Декември 2013, 02:18:36 am »
Имам и јас дома К750 стар 7 години, телефонот и ден денес се користи активно и држи батерија ненормално
fb.com/olikomerc

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
« Одговори #533 на: 18 Декември 2013, 08:26:44 am »
Мислам дека светнуваше црвено кај што се уклучува од горе, друго ништо, мртов...треба да проверам
имам оживувано таков со флешување на софтвер.

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
« Одговори #534 на: 18 Декември 2013, 08:55:31 am »
да ама со setool lite неможи, проблемот настанува во GDFS делот, а GDFS без бокс можи само бекап и да го флешнеш истиот тој бекап, ако ставиш друг после можиш да го користиш телефонот како камен за да не ти летни весникот на балкон :D

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #535 на: 18 Декември 2013, 10:13:25 am »
Да не има некој по дома и што пари би му барал? имав ваков телефонот е ненормално добар, колегата Мартин_ГСМ му изврши ремап стејџ 2 на озвучење и кога ќе рокнев музика ти се чини оџата вија...ама за жал телефонот го дадов во некој друг па после пак во мене и го запустија, па накрај на нерва го акнав од ѕид тоталка, ако има некој зачуван што продава нека пиши се работи за c510i
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
« Одговори #536 на: 18 Декември 2013, 10:20:06 am »
Да не има некој по дома и што пари би му барал? имав ваков телефонот е ненормално добар, колегата Мартин_ГСМ му изврши ремап стејџ 2 на озвучење и кога ќе рокнев музика ти се чини оџата вија...ама за жал телефонот го дадов во некој друг па после пак во мене и го запустија, па накрај на нерва го акнав од ѕид тоталка, ако има некој зачуван што продава нека пиши се работи за c510i
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

баш затоа ми треба к750 или w800  ;D исто и W200 би ми збркал работа, понудете цени дечки ке се договориме.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #537 на: 18 Декември 2013, 16:02:54 pm »
w200 800ден.. :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #538 на: 18 Декември 2013, 16:08:32 pm »
Ajde do vecer nekoj sovet bidejki sabajle planiram da odam u mobimak da produzam dogovor..
Go merkav HTC desire 500 mi go davaat za ubavi pari + koga mi rekoa deka moze i poeni da gi prebijat u cena i koga mi kazaa deka treba samo 300 denari da doplatam mi se vide ekstra..
Nego nesto okolu mobilniot sto e kako e citnav nesto po forumive nekoj go fali nekoj se zali.Go ima li nekoj od forumov koristeno pada kaze okolu baterija,ekran,procesor.Gledam ima napred toa na ekranot za dobivanje informacii blink li kako se vika.Mi se gleda malce selsko toa pa dali moze dase izgasi toa i taman dase ustedi na baterija malce..Ajde dajte sovet za telefonov.

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #539 на: 18 Декември 2013, 16:21:02 pm »
Ajde do vecer nekoj sovet bidejki sabajle planiram da odam u mobimak da produzam dogovor..
Go merkav HTC desire 500 mi go davaat za ubavi pari + koga mi rekoa deka moze i poeni da gi prebijat u cena i koga mi kazaa deka treba samo 300 denari da doplatam mi se vide ekstra..
Nego nesto okolu mobilniot sto e kako e citnav nesto po forumive nekoj go fali nekoj se zali.Go ima li nekoj od forumov koristeno pada kaze okolu baterija,ekran,procesor.Gledam ima napred toa na ekranot za dobivanje informacii blink li kako se vika.Mi se gleda malce selsko toa pa dali moze dase izgasi toa i taman dase ustedi na baterija malce..Ajde dajte sovet za telefonov.

Добро телефонче, во тој ценовен ранг e меѓу најдобрите според тоа што нуди, а другото како ќе се погоди... :)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D