Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Телефонов, перфекција е... Супер е...
da ne go ima nekoj zemeno ovoj HUAWEI ASCEND P6 sto go reklamiraat vo mobimak vaka po tefter izgleda kako soliden telefon ubav hd displej golem ekran soliden ustvari dobar procesor...dali go kupil nekoj da spodeli impresii
Huawei Technologies Co. Ltd. (Chinese: 华为 (Huáwéi); English pronunciation: "Hwah-way")[3] is a Chinese multinational networking and telecommunications equipment and services company headquartered in Shenzhen, Guangdong.[4] It is the largest telecommunications equipment maker in the world, having overtaken Ericsson in 2012.[5]
Некое искуство со Quart qt-550? ми го нудат во замена ама прв пат слушам за телефонов,а фини перформанси е.
Цитат: DasAuto. на 22 Октомври 2013, 09:52:21 amНекое искуство со Quart qt-550? ми го нудат во замена ама прв пат слушам за телефонов,а фини перформанси е.Многу лош телефон, имав јас службен,за еден месец ми се расипа екран, па во АМЦ се убедувавме дека не ми е паднат, а и не беше,се расипа приклучокот за полнач па тврдеа дека требало полначот понежно да се уклучува, им викам кога го продавате напишете понежно да го уклучуваат на полнење, и го оставив, не го поправам, телефонот е катастрофа најискрено.