Prodavam NOV Neupotrebuvan iPhone 5S 16GB - crn
Kupen vo MediaMarkt - Solun , na 01.03.2014 god.
Bez Zameni.
Cena: 490 EUR
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=1108421
Drugar telefonot vo grcka ti e EUR 739 i da minusiras DDV 23% telefonot kosta EUR 569.
Ti go prodavas EUR 490 i garant ti e kupen od MediaMarkt. Nesto ovde ne mi stima .
Другар, не го објаснив целиот дел, пошто завлегува во мои приватни и лични работи, ама еве за да им биде јасна работата на сите ќе ти одговорам.
Значи имам пријател кој ми прати ваучери (gift cards) за шопинг во МедиаМаркт.
Но пошто ништо не ми треба да си купувам од таму за мене, туку ми требаат пари, отидов и го купив ајфонов, пошто тие најлесно се продаваат, и имаат голема вредност.
Да, го купив 739 евра, точно,ама со гифт кард. Е сеа мене ми требаат пари а не ајфон ниту пак гифт картички, и откако видов кај нас колку одат, го огласив како што го огласив. И дури поефтино од другите како што гледам. Јас губам секако, ама тоа е намерно, пошто немав баш некој избор.
Телефонот е neverlock. На видеото во огласот ако го виде, можеш да видиш како го отпакувам од целофан и се комплет. Намерно го снимав за да знаат сите дека телефонот е скроз нов воопшто некористен. И сметката ја чувам, се најкоректно, најлегално.
Ниту сум го вклучил, ниту сим картичка имам пикнато внатре, ништо. Го отпакував за снимањето само, и пак го спакував и ене го седи во кутија.
Ако си заинтересиран, се продава 490 ЕУР, без замени. Каде сакаш, кога сакаш јави се, види го, и ако те фаќа есап зимај го.
Сега штима ли работава ?