Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Од кога година е MacBook Air и MacBook? која конфигурација ја има мекбукот? Во каква состојба се физички и батерија?Колку кошта замена на стакло(без екран) на Note 4?
Цитат: DareBmw на 11 Октомври 2015, 04:25:56 amNekoja mobilara da ne znaete da prodavaat telefoni na rati? ili nekoj da prodava note 3/4 iphone 5/5s na rati so dogovor na notar.. usluzen oglas za eden prijatel.. Договор на нотар и залог. Така функционираат работите.
Nekoja mobilara da ne znaete da prodavaat telefoni na rati? ili nekoj da prodava note 3/4 iphone 5/5s na rati so dogovor na notar.. usluzen oglas za eden prijatel..
Цитат: velestrumf на 12 Октомври 2015, 23:45:54 pmЦитат: stef_stef на 12 Октомври 2015, 23:42:29 pmЦрн iPhone 5s, 16gb, работи на сите оператори. Нема слики, зашто телефонот е скоро нов. Цена 300е,Не ти е баш уверлива причината зошто да нема слики Зашто ме мрзи и зашто знам како е сочуван . Али ајде ќе штракнам(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: stef_stef на 12 Октомври 2015, 23:42:29 pmЦрн iPhone 5s, 16gb, работи на сите оператори. Нема слики, зашто телефонот е скоро нов. Цена 300е,Не ти е баш уверлива причината зошто да нема слики
Црн iPhone 5s, 16gb, работи на сите оператори. Нема слики, зашто телефонот е скоро нов. Цена 300е,