Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фино е и ова од Куоре. Куоре како се покажаа Фуџицу во споредба со Фуџицу-Сименс?
читнав нешто за таа графичка и вака според спецификацииве изгледа дена е супер графичка. Еве ти повеќе, обрни внимание што пишува под Performancehttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-525M.43889.0.htmlЈас да сум за нормален лаптоп би ја земал одма без мислење.
Цитат: Falanga на 02 Февруари 2012, 11:23:17 amФино е и ова од Куоре. Куоре како се покажаа Фуџицу во споредба со Фуџицу-Сименс?Неам појма. Пред месец дена ги почнавме, ни нагласуваат дека се произведени во Германија. Рука на срце и увозите идат директно од Германија. Па ќе видиме што ќе направат како ќе се покажат.
Цитат: Cuore Sportivo на 02 Февруари 2012, 11:31:10 amЦитат: Falanga на 02 Февруари 2012, 11:23:17 amФино е и ова од Куоре. Куоре како се покажаа Фуџицу во споредба со Фуџицу-Сименс?Неам појма. Пред месец дена ги почнавме, ни нагласуваат дека се произведени во Германија. Рука на срце и увозите идат директно од Германија. Па ќе видиме што ќе направат како ќе се покажат.Не се произведени во германија. Тоа е лага и фалсификат и треба да се казни. Тие се произведени во кина а таа налепница им ја ставаат за да може да конкурираат на тендери каде се пара стока произведена во ЕУ
Falanga utre idam da zimam dell inspiron intel dual core p6200,intel HD,2GB ram DDR3 I 500GB HDD so 5 godini garancija za 22 000 ili pak acer aspire 5750 so i3 1st gen,3 GB ram I 500 HDD za 21 000, ako imas podobra ponuda kazuvaj:)
Dell so i3 2nd gen e 450 dolari na dell.com znae nekoj kolku bi me kostalo da go donesam do tuka se na se
Цитат: Smichka на 05 Февруари 2012, 23:11:32 pmDell so i3 2nd gen e 450 dolari na dell.com znae nekoj kolku bi me kostalo da go donesam do tuka se na seИч да не се секираш за царини и даноци. Јас лично купив лап топ, сони ваио од 1000 долари, и тука платив само 2-3 000ден, за поштарина и данок. На комп и комп. делови нема царина. Можи само данок 5%.