Автор Тема: Renault Megane 1.6 16v  (Прочитано 33883 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: Renault Megane 1.6 16v
« Одговори #15 на: 26 Февруари 2011, 11:06:47 am »
Ау екстра кола  само кровот не ми се свиѓа дека црн инаку е екстра ;)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #16 на: 26 Февруари 2011, 13:40:56 pm »
ja bi ja ofarbal i haubata crna, ili vidi prashaj kaj imas karbon tapeti... i zemi izlepija haubata ke dobies na faca epten

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #17 на: 26 Февруари 2011, 13:42:51 pm »
usvari ja znam kaj imas, vo solun po car shopovite... i toa mngou e eftina.. 1m2 mislam deka e 7-8 evra... taka neso, i toa ovie ceni mi gi kazuvale odamna... sto znaci moze deka e i poetina ... a cela tvoja hauba nema poveke od 2 , 2,5 m2

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #18 на: 26 Февруари 2011, 18:22:35 pm »
kako e zapali meganceto ? :)
Zapali zapali
Izgleda pravime muabet za vo peralna
Togas ja zapaliv i od togas nema gajle
Nesakam nikogo da obvinuvam ama izgleda gi zaboravile svetlata

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Renault Megane R26
« Одговори #19 на: 26 Февруари 2011, 18:37:32 pm »
ja bi ja ofarbal i haubata crna, ili vidi prashaj kaj imas karbon tapeti... i zemi izlepija haubata ke dobies na faca epten
Требаше и кровот да биде карбон ама не успеав да најдам фолија,требаше да ја носам од негде па ке беше долга и широка.
Сега дури на форумов разбрав дека има некоја фирма кај нас што продава таква фолија,ама више е касно,па ке видиме здравје понатака.
А за хаубата уште се мислам а и незнам дали ке се најде мајстор за лепење на таа фолија!

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #20 на: 26 Февруари 2011, 18:51:31 pm »
Требаше и кровот да биде карбон ама не успеав да најдам фолија,требаше да ја носам од негде па ке беше долга и широка.
Сега дури на форумов разбрав дека има некоја фирма кај нас што продава таква фолија,ама више е касно,па ке видиме здравје понатака.
А за хаубата уште се мислам а и незнам дали ке се најде мајстор за лепење на таа фолија!

za lepenje na folii za hauba,krov ili cela kola  prasaj go kule sto e na forumot on raboti...

Отсутен IvO

• Редовен
« Одговори #21 на: 26 Февруари 2011, 18:52:39 pm »
kako e zapali meganceto ? :)
Zapali zapali
Izgleda pravime muabet za vo peralna
Togas ja zapaliv i od togas nema gajle
Nesakam nikogo da obvinuvam ama izgleda gi zaboravile svetlata

dada za vo peralnata kaj oli bas go gledav meganceto i gledam poslem go palevte :) inaku od kaj gi zema led diodite - pozicija ....

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Renault Megane R26
« Одговори #22 на: 26 Февруари 2011, 18:58:50 pm »
Диодите ги земав од сеф ауто
Кога одиш накај ѓорче два од десна страна тој дуќанот што има перална

Отсутен IvO

• Редовен
« Одговори #23 на: 26 Февруари 2011, 19:05:09 pm »
Диодите ги земав од сеф ауто
Кога одиш накај ѓорче два од десна страна тој дуќанот што има перална

hmm ne mi teknuva kade ali ke najdam sto pari e 1 ?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #24 на: 26 Февруари 2011, 19:17:44 pm »
Ivo, imas dva dukjana na glavnata vo gjorce edniot e karshi blazevski odma posle semaforite...  a drugiot e dole posle zegin, ke vidis kaj sto e zegin pa astra, i posle 50 metri ima peralna i ovoj odma e do peralnata pishuva sefo auto taka neso... a cenata zavisi kakva obicni so po edna dioda se okolu 100 dinara, a imas so po 7 ili 9 diodi i e okolu 200 denari mislam taka neso...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #25 на: 26 Февруари 2011, 19:20:10 pm »

Arno mu tekna na ivo, elektro neon e na martin kule, na forumov go ima tuka... vidi so nego... a za lepenje strucknjak e vlatko dockorot... ama treba da go molis da ti ja zalepi a pazi pari ne ti zima... tezok e malce za rabota :)) on ja imase izlepeno negovata alfa 147 edna bela so 19ki bandazi... samo mislam deka on imase karbon tapet samo na haubata napred.

Отсутен Kule_Speedster

• Почетник
  • *
  • Пораки: 24
« Одговори #26 на: 27 Февруари 2011, 22:06:59 pm »
Brat kako sto ti pisaa na forum moe e Elektroneon . Taka da sto i da ti treba za lepenje slobodno vrti znaci za lepenje haubi krov itn e najmala rabota znaci 20 god rabotata takvi raboti taka da ke ti pustam pm ako sakas bilo sto ke ti dadam i broj slobodno vrti ke ti objasnam sve sto te interesira .
« Последно менување: 27 Февруари 2011, 22:11:37 pm Kule_Speedster »

¨°º¤ø When the light turns green, the Opel Speedster gets mean °º¤ø„¸

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #27 на: 27 Февруари 2011, 22:16:33 pm »
Brat kako sto ti pisaa na forum moe e Elektroneon . Taka da sto i da ti treba za lepenje slobodno vrti znaci za lepenje haubi krov itn e najmala rabota znaci 20 god rabotata takvi raboti taka da ke ti pustam pm ako sakas bilo sto ke ti dadam i broj slobodno vrti ke ti objasnam sve sto te interesira .

Tele otvori tema, vo Пријатели на CARclub i ti ke si bides moderator na tvojata tema... ke ponudis sto imas od kaj tebe... od firma... kakvi foli, tablici za koli, nalepnici ovo ono...

Отсутен ACE A3

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
« Одговори #28 на: 28 Февруари 2011, 20:26:36 pm »
ali spremno kolice nema so.BRAOS

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Renault Megane R26
« Одговори #29 на: 13 Март 2011, 23:01:53 pm »
Ај да ја преставам и другата кола од возниот парк!
Уствари колата на стариот која ретко ја возам ама сепак е дел од семејството
и е многу почитуван член :)
По некоја случалност и таа кола е:
*Renault Megane*
*1.5 dci 82ks+20ks chip*
*Година 2005*
*Поминати КМ:69000*
*Опрема:Комплетна,Стандардна,Најпотребна*

*Мои Додатоци*
-Затемнети Стакла 50%
-Затемнети Штопови
-Алуминиумски Бандажи