Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сине и другите околу мене се смееја а јас бев лут ко тасманиски ѓавол. Не бев со кола иначе ќе го стигнев и ќе му го ставев стапот меѓу каиш и макара под хауба и ќе опнев гас до даска
Цитат: Falanga на 19 Мај 2011, 13:56:16 pmСине и другите околу мене се смееја а јас бев лут ко тасманиски ѓавол. Не бев со кола иначе ќе го стигнев и ќе му го ставев стапот меѓу каиш и макара под хауба и ќе опнев гас до даскаНема везе тоа, моментот беше за дешаванката во спој со еден број поголеми кондури, смешно ме фати нек си ебе матер.
И мене ми е смешно сега кога си читам. Ама тогаш не ми беше А што да мислам за полицискиве Крајслери кога ме опнаа на пешачки премин во сред бел ден пред соборна црква? Крв им и**бам
Цитат: Falanga на 20 Мај 2011, 09:47:55 amИ мене ми е смешно сега кога си читам. Ама тогаш не ми беше А што да мислам за полицискиве Крајслери кога ме опнаа на пешачки премин во сред бел ден пред соборна црква? Крв им и**бамKaj, бе све тебе те наогаат... можам да замислам... како си летнал...
Еј сеа... пази пак го читам истото и пак се смеам... ептен е траги-комично )))
Штом ќе видам Астра, прстиве на нозете автоматски ми се собираат (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
За мерак штоповиве... Мато... ако не е тајна, што пари се комплет...
Цитат: RikiRulz на 27 Мај 2011, 11:36:57 amЗа мерак штоповиве... Мато... ако не е тајна, што пари се комплет... 6000 ден од СЕФА
Цитат: Mato_Zlato на 28 Мај 2011, 09:54:46 amЦитат: RikiRulz на 27 Мај 2011, 11:36:57 amЗа мерак штоповиве... Мато... ако не е тајна, што пари се комплет... 6000 ден од СЕФАOдлична цена, сефа, мислеше на Сефо во Ѓорче?