Автор Тема: Среќна Нова 2012 Година на сите членови на CarClub (Прочитај обавезно!!!)  (Прочитано 9310 пати)

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
Среќна нова година се најубаво на сите. :)
Сузуки Свифт 1.3

Отсутен GOLF 1 GTI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 258
  • NO TURBO,NO FUN :))
срекна нова година,на сите ви посакувам.многу здравје,Љубов,пари и се што ке посакате :)
smekeri tuniraju,picke se drogiraju :)

Отсутен TSI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 202
Познати и непознати Среќна Нова Година и се најубаво. Помалку проблеми со лимените миленичиња а пвеќе километри во новата. :)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
Srekna Nova Godina mnogu kes ,zezanje,druzba,zdravje  vo 2012 :)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
Srekna nova godina i mnogu sreka i zdravje na site.

p.s. se osetiv kako koga kako mal pisuvavv cestitki na drugarite pa ke otides porano na skolo pa na site ke i ostaves cestitka pod klupa :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Среќна нека е на сите.

Инаку да ви кажам што ми се случи. Ме фатија клетвите од Сале, арно ама сум го сачекал Дедо Мраз качен на ќерамиди со гол газ. Таман да ми пушти мина во оџак, ко сум го надрвил и му се пуштив да го ебавам. За малце ми се одчепи од раце инаку ојде газето. Па се симнав доле у гаража и ги начекав ирвасите, му се оштреа на глуфчето Мики да ми го силуваат. Е нив им удрив едно ебање и почнав да ги колам, три заклав, а другите три ми киднаа во меѓувреме. Па некако не ми се јадеше ирвас за НГ, нешто прасе ми беше завртено у глава, па им ги фрлив на општинарите во Драчезбург. Тие па кутрите не знаеле што се, мислеле волови и после гелам шират ерес по телевизии демек волови печеле...

Е сега, Сале, бидејќи не работам со жири и сметки, кажи ти кај ги чуваш парите и кога не си дома, ќе дојдам тајно како Дедо Мраз да ти донесам малку пари за да ти се остварат малку од желбите. И остај нешто за пиење у фрижидер, не биди педер.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен japanac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 68
decki srekna nova se najdobro,zdravje pred se vase i na vasite vozila :D

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА на сите,многу здравје,среќа,ПАМЕТ,љубов,пари и се што ќе посакате !!!

П.С. gOJDO секоја чест за причата. ;) :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16754
  • Keep it 100
Среќна Нова Година колеги клабери! Многу љубов, пари, успех и најмногу секс во новава!!!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Е сега, Сале, бидејќи не работам со жири и сметки, кажи ти кај ги чуваш парите и кога не си дома, ќе дојдам тајно како Дедо Мраз да ти донесам малку пари за да ти се остварат малку од желбите. И остај нешто за пиење у фрижидер, не биди педер.

У на бабами чорапите се скриени парите позади ормарчето. Дома не сум утре од сабајле. Пиење имаш доле у подрум право од врата коа ке влезеш, а за мезе имаш горе у фрижидер...Не биди сељак и пак низ оџак да се спушташ како лани, го исцрне тепихот, па мораф да викам сервис за чистење...Знаеш дека кључот е под чергиче.

п.с. Тие што не го прочитале постот од првата страна не знаат за што станува збор :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Добро што ме предупреди, да си понесам гас-маска. Утре не можам да дојдам, глеј за викенд некое попладне мафнете се од дома, да можам нате-нане (и нате-мајчина душичка) да оперирам. А лани оџакот не ти пукна од мраз и студ, туку од мојот газ обидувајќи се да се протнам. И ја не сум ти го исцрнил тепихот пошто не успеав да влезам. Некој друг Дедо Мраз завршил работа.

П.С. стави пиење у фрижидер, непријатно ми е да ти се рашетавам по куќи.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
gOJDO ovoj te laze, ne gi cuva parite, site gi ima pretvoreno vo gradezen materijal...by the way naterajgo da te zeme vo Germanija:D

ps.buljasi aj da se vidime denovive ;)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
gOJDO ovoj te laze, ne gi cuva parite, site gi ima pretvoreno vo gradezen materijal.

Busted! :D :D :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
ke treba da zamoli nekoj opstinar od Dracezburg da mu pozajmi IMT Ferguson 530 ili nesto slicno za prenos na gradeznite materijali... :D

nemas ti gajle cim si im doniral volovi, sigurno nekoj ke ti iskrsne vo presret...

Отсутен DC

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 256
Срекна нова година и од мене.