Автор Тема: Мислење за Jaguar E-Pace 2021?  (Прочитано 1231 пати)

Отсутен ikoiko

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
Мислење за Jaguar E-Pace 2021?
« на: 14 Април 2026, 15:22:38 pm »
Здраво дечки, ме интересира што мислење имате за Јaguar E-Pace 2.0D, 120kw (163ks) 2021 год, го гледам во автобанда и ми изгледа доста асален. 100к км има поминато.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1221
Одг: Мислење за Jaguar E-Pace 2021?
« Одговори #1 на: 18 Април 2026, 18:42:33 pm »
Не би го купил само од една причина. Сервис, сем аутомобил груп(автомобилеск) или redrive незнам друг кој би ти го сервисирал. Нормално а да не го заебе. Или да си моќен да сервисираш во Солун.  Јас имав желба пред некој месец, два за истово од Крива Паланка еден плац. Ама ради ова кренав раце кога се распрашав.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
« Одговори #2 на: 19 Април 2026, 10:39:38 am »
Pa 2 servisi kako izbor se sosema dovolni, zarem ke go nosish Jaguar kaj nekoj vo garaza na servis.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3633
« Одговори #3 на: 19 Април 2026, 11:08:29 am »
Не знам каква мака те тера да купиш такво возило кога и сам гледаш дека ретко кој ги вози и тоа одма ти кажува нешто. Постојат безброј избори за кола, а ти се фаќаш за Land Rover. Денес веќе е познато дека тој бренд има доста маани, а посебно по Европа  и кај нас не е баш популарен. Затоа и ретко се возат, ниту има доволно сервиси, ниту мајстори што стварно ги знаат тие модели. Едноставно не се практични.
И ти баш за тој модел, плус од авто-плац во паланка... друже, освести се. За тие пари земи Audi Q3,и Бог да те види.
Во спротивно, ќе ти остане само квичење, нервози и проколнување на денот кога си купил Jaguar.
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.