По overrated и по исфуран играч неам видено од многу одаман у НБА. Ај што ко ќе го видам ми се кења, ама типот нема 2 грама мозок, значи цело време игран сила и глеа да те утепа и основна цел му е што појако да ја закуца. Да за копиљаци 6то одделение он е најбољи, ама не само јас туку и многу мои дургари, коа сме праеле муабет за НБА, го иаме истото мислење. Друга работа, секое второ забивање му е фаул у напад. Да не го споменам забивањето преку Гасол на кое што све живо и диво се испозапали, а мајмунот му влезе и му ја искриви прво фацата со лакт. Има уште еден куп такви куцања каде што прави фаул и не му е прогледно низ прсти, ради публика, ја закуцал типот.
Ај коа почнав да го серам, да го спомнам и Dunk contest кога победи со забивање преку киа оптима. Огромна реклама и ненормално пување, типот рипна преку хауба јеботе, па ја ќе рипнам хаубана на оптима ебате, а да не збориме дека куцањето му беше најобично.
Без Крис Пол, клипперс ќе бидат 0, значи ништо се без него, едино Крафорд има мозок, ама го стигаат годините него.
Исто премногу overrated играч ми е Дерон Вилијамс, иако за него не можам да кажам дека нема мозок, си игра дечкото ама мене лично не ми е ништо повеќе од просечен.
Вечер на кој нема да му се спие, има вистинско уживање.
Од 2 часот по полноќ Knicks@Heat, одма после нив во 4:30 директен дуел за влез во плејоф Mavs@Lakers.