Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 985205 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #1155 на: 28 Ноември 2012, 16:28:55 pm »
Vele..pa ti si sadio gde mi sada oramo bre. ;D

:D :D :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #1157 на: 28 Ноември 2012, 16:49:28 pm »
Веле си требал да го пресечеш Љубо уште од старт дека несакаш никакви хемии(се извинувам,додатоци) во исхраната и готово. Иначе човекот е за пример,секоја чест.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #1158 на: 28 Ноември 2012, 17:04:31 pm »
Најважно во теретаната е да имаш тренер кој ќе се мане и ќе те остаи на раат. Пошто во најголем број случаи поим немаат. ЧАСТ ИЗУЗЕТЦИМА рецимо Раде, ако се дрзне да ти објасни во неговата домашна теретана. :) :) :)

Другото шие ми га ѓуро. „Дечко многу ставаш на мртво“ „Дечко така кичмата ќе ја сјебеш“ и генерално тоа се стварите.

А има и БЕКСИТ експерти, кои си вежбаат по теретана и си солат памет. „Дечко треба прави да ти се нозете при мртво“, и остали вицови. Да се утепаш од смеење. „Мртво е за нозе вежба, и чучњеви исто за нозе се“ (И после оди и прави чучњеви и се спушта 20 сантима преку сила).

Кога ќе видам некој со Суисајд грип на бенч, и ај он си вежба. Ама ќе се дрзне да ми објаснува дека и јас требало така да ја држам шипката за бенч.

Како пример за асален тренер ќе го земам Злате:„Не трчај ко патка“ - сосема релавантен податок.

Или Раде:„Малце ти е тоа, стави уште една плочка.“ односно „Можеш, можеш, не си пробал“ :) :) :) :) Свака част за таквите исклучоци!

Да сублимирам, најбитно е да не ти кења некој врз глава. Барем за мене. И тоа го добив во Горис Трајковски со Паки на пример. :)
« Последно менување: 28 Ноември 2012, 19:38:10 pm Deni »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4711
« Одговори #1160 на: 29 Ноември 2012, 00:20:50 am »
у принцип најдобро е да се иде во маалска теретана,ама кај што живееш и ги знаеш луѓето што вежбаат,а не кај што има еден куп копилиња и фраери што креваат по 200 кила на бенч и ти ја остава после ти да си ја растураш справата ако сакаш да вежбаш.и нормално,да е пристојно со услови и да не е скапо,барем за мене да не ми биде терет на буџет преголем(рецимо 800-900 денари месечно е таман).изгледа нема тука никој од Лисиче/Ново Лисиче,па не го знаат Чичо(ја кај него идам) :)
http://www.ibff.info/forum22/6-competitors--athletes/816-jovce-vasilevski--makedonia

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1161 на: 29 Ноември 2012, 00:53:37 am »
Not a valid youtube URL

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1162 на: 29 Ноември 2012, 08:58:30 am »
Веле си требал да го пресечеш Љубо уште од старт дека несакаш никакви хемии(се извинувам,додатоци) во исхраната и готово. Иначе човекот е за пример,секоја чест.

Абе ја му реков дека нејќам да терам такви работи... Арно ама, он ваљда виде некој потенцијал, што сакаше да го искористи како проект :)

Отидов кај него со 96 кила, и како он што ме рече „диносаурус“, пошто имам солидно развиени нозе, а горниот дел бараше поише работа. И неговиот план беше да ме тера до 106 кила, па после да праиме „чистење“ до 86, па на 90 да бидам чист мускул... And I said no. Стварно не ми беше тоа поента у животот. Едноставно сакав да добијам некаков тонус на горниот дел, што тогаш и успеав да го направам. Арно ама, навалицата за остварување на „проектот“, под рака со уште пар други ствари, допринесоа до тоа да се тргнам од таму.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1163 на: 29 Ноември 2012, 09:01:32 am »
„Такви работи“ - звучи како да зборуваш за мастурбирање. (Those activities, they are making it sound like masturbation. - Jeremy Clarkson)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1164 на: 29 Ноември 2012, 09:14:50 am »
:D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22377
« Одговори #1165 на: 29 Ноември 2012, 09:25:31 am »
... И баталив. Не ми беше тоа поентата у животот.

And I said no. Стварно не ми беше тоа поента у животот.

Vele..a sto ustvari tebe ti bese poentata u zivotot?

(morav ..;D)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1166 на: 29 Ноември 2012, 09:26:46 am »
Да ја пронајдам поентата у животот :D :D :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22377
« Одговори #1167 на: 29 Ноември 2012, 09:39:26 am »
Pocni od tuka i apgrejduvaj. :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1168 на: 29 Ноември 2012, 09:40:30 am »
Е кој не си напраи ваква маица, еве нА :D :D :D

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #1169 на: 29 Ноември 2012, 13:40:13 pm »

Абе ја му реков дека нејќам да терам такви работи... Арно ама, он ваљда виде некој потенцијал, што сакаше да го искористи како проект :)

Отидов кај него со 96 кила, и како он што ме рече „диносаурус“, пошто имам солидно развиени нозе, а горниот дел бараше поише работа. И неговиот план беше да ме тера до 106 кила, па после да праиме „чистење“ до 86, па на 90 да бидам чист мускул... And I said no. Стварно не ми беше тоа поента у животот. Едноставно сакав да добијам некаков тонус на горниот дел, што тогаш и успеав да го направам. Арно ама, навалицата за остварување на „проектот“, под рака со уште пар други ствари, допринесоа до тоа да се тргнам од таму.
:D диносаурус :D 
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson