Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
LIfeStyle ми ја збореле дека е добра, се наоѓа на партизанска во зградата на Горење, ако не ти е далеку. Али попладне скоро сегде има гужва, зошто тоа време на сите им е најзгодно за вежбање.
Цитат: Fic_CC на 07 Април 2012, 15:10:12 pmLIfeStyle ми ја збореле дека е добра, се наоѓа на партизанска во зградата на Горење, ако не ти е далеку. Али попладне скоро сегде има гужва, зошто тоа време на сите им е најзгодно за вежбање.Нема за чучњеви...
Цитат: Deni на 07 Април 2012, 19:33:01 pmЦитат: Fic_CC на 07 Април 2012, 15:10:12 pmLIfeStyle ми ја збореле дека е добра, се наоѓа на партизанска во зградата на Горење, ако не ти е далеку. Али попладне скоро сегде има гужва, зошто тоа време на сите им е најзгодно за вежбање.Нема за чучњеви...сега само што се враќам од lifestyle теретаната е одлична и е на мое другарче и чиста што е многу важно , инаку има за чучњеви али на справа ... то е то
А има ли гужва попладне во таа Лајфстајл? и Може ли некој да даде гугл мап?Благодарам однапред
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)