Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: achtung на 03 Септември 2014, 22:41:46 pmА на тие контра тебе како им се гледа ? Црно ли Не знам не сум ги прашал
А на тие контра тебе како им се гледа ? Црно ли
Цитат: Tose BMW E21 на 03 Септември 2014, 22:42:59 pmЦитат: achtung на 03 Септември 2014, 22:41:46 pmА на тие контра тебе како им се гледа ? Црно ли Не знам не сум ги прашал Мене одговоров ми изгледа на правење курназ малку... Мене како некој што се наоѓа спроти неговиов „ксенон“ не ми е воопшто смешно затоа што при разминување со секој вонаби ксенонџија 3 секунди минимум ти требаат да се прилагодиш на патот, а тој ја завршува реченицата со смајли као интересно му е, па одозгора и патетични испади има бришење постови, теми итн...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
@Тоше: Не се гледаат сликите.
Jas neti rekov deka mora da stavis 4300...Jas po pamet na mnogu staviv prvo na puntoto 5000 no so prvite dozdovi nisto negledav i si naracav 4300 i sega sum prezadovolen..ete gi 5000 gi vozam u gjepek..